Ζεστές θα είναι οι συνθήκες στη χώρα και σήμερα Πέμπτη (26/08) με το θερμόμετρο να φτάνει και τους 38 βαθμούς Κελσίου τοπικά στα ηπειρωτικ...
Ζεστές θα είναι οι συνθήκες στη χώρα και σήμερα Πέμπτη (26/08) με το θερμόμετρο να φτάνει και τους 38 βαθμούς Κελσίου τοπικά στα ηπειρωτικά, ενώ δε θα λείψουν και οι τοπικές βροχές στα δυτικά και τα βόρεια.
Οι συνθήκες του καιρού σήμερα Πέμπτη (26/08) θα θυμίζουν... μίνι καύσωνα στη χώρα με τη θερμοκρασία να παραμένει σε υψηλά επίπεδα, φτάνοντας και τους 38 βαθμούς Κελσίου τοπικά στα ηπειρωτικά, ενώ δε θα λείψουν και οι τοπικές βροχές.
Στα δυτικά και τα βόρεια προβλέπονται τοπικές βροχές και από το μεσημέρι σποραδικές καταιγίδες. Στις υπόλοιπες περιοχές γενικά αίθριος καιρός, με πρόσκαιρες νεφώσεις τις απογευματινές ώρες.
Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά και τα βόρεια από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ και στα υπόλοιπα από δυτικές, με ένταση στα νότια 5 έως 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα ανατολικά και μικρή πτώση στα βορειοδυτικά. Στα ηπειρωτικά θα φτάσει στα δυτικά και βόρεια τους 33 με 35 βαθμούς και στα υπόλοιπα τους 36 με 38 βαθμούς.
Στη νησιωτική χώρα τους 30 με 32 και στην Κρήτη και τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου τους 33 με 34 βαθμούς Κελσίου.
Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος
Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι στα ορεινά της Θεσσαλίας.
Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 και από το μεσημέρι δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 και στα νότια 5 μποφόρ.
Θερμοκρασία: Από 19 έως 37 και κατά τόπους 38 βαθμούς Κελσίου.