Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Νέα εκλογική γενική συνέλευση στην Κορωνίδα Κοιλάδας τη Δευτέρα 9 Αυγούστου - Αγωνιώδεις προσπάθειες για να βρεθεί Διοίκηση

  Μόλις χτες αναφερθήκαμε στην κατάσταση που επικρατεί στην Κορωνίδα Κοιλάδας, σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια τέτοια περίοδο το γήπεδό...

 


Μόλις χτες αναφερθήκαμε στην κατάσταση που επικρατεί στην Κορωνίδα Κοιλάδας, σε μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια τέτοια περίοδο το γήπεδό της ήταν γεμάτο από τουλάχιστον 20 ποδοσφαιριστές που είχαν ξεκινήσει την προετοιμασία τους για το πρωτάθλημα.

 Όνειρα, στόχοι πρωταθλητισμού και μια ομάδα -φόβητρο. Δεκάδες ποδοσφαιριστές από την περιοχή Άργους και Ναυπλίου φόρεσαν ή ήθελαν διακαώς να φορέσουν τη φανέλα της. Σήμερα, στο γήπεδο επικρατεί απόλυτη ησυχία και στα μέσα οι φίλαθλοι της Αργολίδας διαβάζουν ανακοινώσεις όπως αυτή:  

"Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ. του Α.Ο. Κορωνίς Κοιλάδας , μετά την πρώτη ανεπιτυχή προσπάθεια , καλούν εκ νέου τα μέλη του σωματείου σε εκλογική γενική συνέλευση με αποκλειστικό θέμα την εκλογή νέου Δ.Σ.. Η συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 9/8/21 και ώρα 7.00 μμ στα γραφεία της ομάδας στο γήπεδο Κοιλάδας.

Μετά τιμής ,

Ο Πρόεδρος και το ΔΣ 

της Κορωνίδας Κοιλάδας"