Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Aνεμβολίαστοι: 10 ευρώ το rapid test για να μπουν σε κλειστούς χώρους - Μεγάλη η οικονομική επιβάρυνση

  Το κόστος του rapid test για την είσοδο των ανεμβολίαστων στους κλειστούς χώρους το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ...

 


Το κόστος του rapid test για την είσοδο των ανεμβολίαστων στους κλειστούς χώρους το φθινόπωρο και τον χειμώνα. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μίλησε σήμερα για τα νέα μέτρα.

Οι ανεμβολίαστοι στο επίκεντρο των ανακοινώσεων για τα νέα μέτρα που θα κάνει σε λίγη ώρα ο Βασίλης Κικίλιας. Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, μίλησε σήμερα για όσα θα περιγράψει το μεσημέρι ο υπουργός Υγείας, την ώρα που η μετάλλαξη Δέλτα καλπάζει και «χτυπά» κυρίως όσους δεν έχουν εμβολιαστεί.

Ειδικότερα, όπως είπε στο MEGA, «υπάρχει κόσμος που επιμένει να μην εμβολιάζεται με επιχειρήματα που δεν γίνονται αποδεκτά από τους επιστήμονες και την κυβέρνηση η οποία δεδομένου ότι η στάση αυτή αποτελεί κίνδυνο για τους ίδιους και το σύνολο της κοινωνικής ζωής, δεν κάθεται με σταυρωμένα χέρια».

Σύμφωνα με τον κ. Οικονόμου, σε κλειστούς χώρους όπου η μάσκα δεν μπορεί να προσφέρει προστασία, όπως μπαρ και εστιατόρια, θα μπορούν να πηγαίνουν μόνο όσοι έχουν εμβολιαστεί ή έχουν πιστοποιητικό νόσησης.

Σε κλειστούς χώρους που αφορά δραστηριότητες πολιτισμού, όπως σινεμά και θέατρα, θα δίνεται η δυνατότητα πρόσβασης των ανεμβολίαστων με rapid test 48 ωρών. Το κόστος του τεστ θα επιβαρύνει τους ίδιους, σημείωσε, λέγοντας ότι η τιμή θα είναι συγκεκριμένη για να είναι προσιτή.

Ερωτηθείς συγκεκριμένα για το κόστος, ανέφερε ότι θα είναι κοντά στα 10 ευρώ.

Πηγή: ieidiseis.gr