Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Κώστας Γατσάκος: Η "είδηση" θα ήταν να έφευγε - Ο αρχηγός παραμένει στον Αργοναύτη Ν. Κίου

  H πραγματική είδηση θα ήταν να άλλαζε ομάδα, να έπαιρνε μεταγραφή, να φορούσε άλλη φανέλα. Το ότι ο αρχηγός του Αργοναύτη Ν. Κίου ανανεώνε...

 


H πραγματική είδηση θα ήταν να άλλαζε ομάδα, να έπαιρνε μεταγραφή, να φορούσε άλλη φανέλα. Το ότι ο αρχηγός του Αργοναύτη Ν. Κίου ανανεώνει την συνεργασία του με τον ιστορικό Σύλλογο, είναι κάτι που δεν προκαλεί κανένα ενδιαφέρον.

  Τα χρόνια περνούν και μερικοί παίκτες αρχίζουν και γίνονται μέρος της ιστορίας. Ο "αρχηγός" είναι πλέον συνυφασμένος με μια γνώριμη εικόνα, που έρχεται στο μυαλό όλων εκείνων που αναφέρονται σε μια συγκεκριμένη ομάδα. Κάποτε, στην εποχή του ρομαντικού ποδοσφαίρου, όταν αναφερόμαστε σε κάποια ομάδα, το μυαλό όλων πήγαινε σε δύο, το πολύ τρεις ποδοσφαιριστές χωρίς καμία επεξεργασία, χωρίς να προσπαθήσει κανείς να σκεφτεί.

  Κάπως έτσι, σήμερα όταν μιλάμε για τον Αργοναύτη, ο Κώστας Γατσάκος αποτελεί ένα σημείο αναφοράς. Αυτόματα, χωρίς σκέψεις και χωρίς "κάτσε να θυμηθώ ποιος παίζει εκεί".

 Αποφεύγοντας τις υπερβολές αναφερόμενοι σε σημαίες, μιας και ακόμη και η διοργανώτρια αρχή επιβάλει πλέον στις ομάδες έναντι 100 ευρώ το χρόνο οι παίκτες να αλλάζουν φανέλα, τολμάμε να πούμε πως πάντα θα υπάρχουν παραδείγματα αφοσίωσης, πίστης και αγάπης.

  Αυτό, ίσως είναι η πραγματική στις μέρες μας "είδηση". Το ότι κάποιοι επιμένουν να αγωνίζονται εκεί που πραγματικά αγαπούν.

 Απόδειξη όλων αυτών, η λιτή ανακοίνωση του Αργοναύτη:

"Ο Αρχηγός θα συνεχίσει και αυτή την χρόνια μαζί μας !
Καλή επιτυχία Κώστα !⚽️🙏
⚽️Αργοναύτης 2021-2022 "