Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Τελειώνει και ο Αύγουστος και Τολό, Κονδύλι και Πλάκα δεν έχουν ναυαγοσωστική κάλυψη - Πλήρης αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής

Δυστυχώς η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής στο Ναύπλιο εξακολουθεί αμείωτη, χιλιάδες ντόπιοι και επισκέπτες στις παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων,...


Δυστυχώς η αδιαφορία της Δημοτικής Αρχής στο Ναύπλιο εξακολουθεί αμείωτη, χιλιάδες ντόπιοι και επισκέπτες στις παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων, σε Τολό, Κονδύλι, Πλάκα, βρίσκονται χωρίς καμιά βοήθεια σε περίπτωση που χρειαστούν ακόμα και την πιο απλή συμβουλή, πόσο μάλλον να κινδυνεύσουν με πνιγμό ή άλλο δυσάρεστο για την υγεία τους συμβάν.

Εδώ και δύο μήνες η ArgolidaMagazine ανέδειξε το θέμα της απουσίας πρόβλεψης να καλυφτούν οι παραλίες με Ναυαγοσώστες, αλλά ο Δήμαρχος Δημήτρης Κωστούρος, το μόνο που έκανε ήταν εκ των υστέρων προσπάθεια να κουκουλώσει τις ευθύνες του, όταν είχε τις λύσεις που μπορούσε να χρησιμοποιήσει και δεν τις χρησιμοποίησε.

Έτσι, οδεύουμε στο τέλος του καλοκαιριού με το πρωτοφανές γεγονός να μένουν ολόκληρη τη σεζόν χωρίς ναυαγοσωστική κάλυψη οι τρεις από τις πιο δημοφιλείς και με χιλιάδες λουόμενους καθημερινά παραλίες της περιοχής.

Αποκορύφωμα και επιβεβαίωση αυτών που γράφουμε, η χθεσινή απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ναυπλιέων υπό την Προεδρία του Δημάρχου Δημήτρη Κωστούρου, για την "Ανάληψη ποσού 179.938 € από τους Κωδικούς για 'Ναυαγοσωστική κάλυψη πολυσύχναστων παραλιών του Δήμου Ναυπλιέων έτους 2021' και μεταφορά στο αποθεματικό".

Χρήματα που είχαν προβλεφθεί στον Προϋπολογισμό για να παρέχουν στους πολίτες ασφάλεια και προστασία, λόγω αδιαφορίας και τακτικισμών του Δημάρχου, έμειναν αχρησιμοποίητα.

Αλλά υπάρχει κάτι ακόμα, φέτος, για τη μισή σεζόν, από 23 Ιουλίου μέχρι 30 Σεπτεμβρίου η ναυαγοσωστική κάλυψη ΜΟΝΟ για την Καραθώνα θα στοιχίσει στους Δημότες 122.373 € ενώ τα προηγούμενα χρόνια για όλη τη σεζόν και για ΟΛΕΣ τις παραλίες του Δήμου, στοίχιζε λιγότερα από 90.000 €!!!

Ας απαντήσει ο κύριος Δήμαρχος και πώς κατάφερε να αφήσει τις παραλίες χωρίς Ναυαγοσώστες και πώς κατάφερε να εκτοξεύσει το κόστος, στερώντας χρήματα από άλλα παραγωγικά έργα στο Δήμο...

ArgolidaMagazine

Οι σχετικές αναρτήσεις μας:

Καθυστέρηση ασθενοφόρου, έλλειψη απινιδωτή και απουσία Ναυαγοσώστη στην Καραθώνα κατά το τραγικό συμβάν

Χωρίς Ναυαγοσώστες οι παραλίες του Δήμου Ναυπλιέων, θα έπρεπε να έχουν προσληφθεί από τις 22 Ιουνίου - Υπάρχουν ευθύνες;

Η επικίνδυνη αδιαφορία του Δημάρχου Ναυπλιέων στη φετινή πρόσληψη Ναυαγοσωστών - Τεράστια η ευθύνη του

"Υπάρχει και φιλότιμο" και παραίτηση, όπως στην ταινία με το Μαυρογιαλούρο κύριε Δήμαρχε Ναυπλιέων...