Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Στην Ένωση Ερμιονίδας οι Αργύρης και Γιάννης Οψιμούλης - Μεγάλη η προσφορά της οικογένειας στο ποδόσφαιρο του νομού

  Τους αδελφούς Οψιμούλη, Αργύρη και Γιάννη απέκτησε η Ένωση Ερμιονίδας. Οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν πέρυσι στην Κορωνίδα Κοιλάδας ενώ...

 


Τους αδελφούς Οψιμούλη, Αργύρη και Γιάννη απέκτησε η Ένωση Ερμιονίδας. Οι δύο ποδοσφαιριστές αγωνίστηκαν πέρυσι στην Κορωνίδα Κοιλάδας ενώ έχουν δώσει δείγματα γραφής της σπουδαίας ποδοσφαιρικής τους ικανότητας σε όποια ομάδα κι αν φόρεσαν τη φανέλα της.

 Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας τους Βασίλης Οψιμούλης είναι ο γνωστός προπονητής ποδοσφαίρου, με την παρουσία του οποίου συμπληρώνεται μια καθαρά ποδοσφαιρική οικογένεια.

  Οι ανακοινώσεις της έναρξης συνεργασίας με την Ένωση Ερμιονίδας:

Η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση ποδοσφαιριστή Αργύρη Οψιμούλη ο οποίος είναι 23 ετών και αγωνίζεται ως επιθετικός. Ο Αργύρης έχει αγωνιστεί στην Κορωνίδα Κοιλάδας, στον Ποσειδών Διδύμων, στον Ατρόμητο Παναριτίου και στον Αριστείωνα Λυγουριού. Του ευχόμαστε καλή αρχή.

Η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιάννη Οψιμούλη. Ο Γιάννης είναι 26 ετών, αγωνίζεται ως αμυντικός και έχει αγωνιστεί έως τώρα στον Ασκληπιό Επιδαύρου, στον Αριστείωνα Λυγουριού, στον Ποσειδών Διδύμων και στην Κορωνίδα Κοιλάδας. Του ευχόμαστε καλή αρχή