Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Περίεργη και η συμπεριφορά του καιρού σήμερα - Ζέστη, καταιγίδες και χαλάζι

  Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί και σήμερα Τετάρτη (11/08) σε υψηλά επίπεδα και κατά τόπους θα φτάσει ακόμα και 42 βαθμούς Κελσίου, αλλά ο και...

 


Η θερμοκρασία θα διατηρηθεί και σήμερα Τετάρτη (11/08) σε υψηλά επίπεδα και κατά τόπους θα φτάσει ακόμα και 42 βαθμούς Κελσίου, αλλά ο καιρός θα παρουσιάσει και αστάθεια. Δεν αποκλείεται σε κάποιες περιοχές να πέσει και χαλάζι.

Ζέστη θα κάνει και σήμερα Τετάρτη (11/08) στη χώρα, καθώς η θερμοκρασία θα διατηρηθεί σε υψηλά επίπεδα και κατά τόπους θα φτάσει ακόμα και 42 βαθμούς Κελσίου, αλλά θα παρουσιάσει και αστάθεια και δεν αποκλείεται σε κάποιες περιοχές να πέσει και χαλάζι, όπως έγινε και την Τρίτη (10/08) στη Βόρεια Ελλάδα. Έως 6 μποφόρ η ένταση των ανέμων.

Ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα εκδηλωθούν όμβροι και κυρίως στα βόρεια σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, με ένταση στο νοτιοανατολικό Αιγαίο έως 6 μποφόρ.

Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή. Η μέγιστη τιμή της στα ηπειρωτικά θα φτάσει τους 39 με 41 βαθμούς και κατά τόπους στη Θεσσαλία και τη Στερεά τους 42 βαθμούς.

Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Γενικά αίθριος. Τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες θα αναπτυχθούν πρόσκαιρες νεφώσεις και θα εκδηλωθούν τοπικοί όμβροι και στα ηπειρωτικά ορεινά μεμονωμένες καταιγίδες.

Άνεμοι: Μεταβλητοί 3 με 4 μποφόρ.

Θερμοκρασία: Από 24 έως 41 και κατά τόπους έως 42 βαθμούς Κελσίου.