Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης τους ευχαριστεί όλους αλλά αποχωρεί και προτρέπει: "Δώστε τα χρήματα σε Ίδρυμα"

 Η δακρυσμένη ανακοίνωση περί αποχώρησης από την εθνική άρσης βαρών του Θοδωρή Ιακωβίδη προκάλεσε συγκίνηση, κύμα συμπαράστασης από ολυμπιον...


 Η δακρυσμένη ανακοίνωση περί αποχώρησης από την εθνική άρσης βαρών του Θοδωρή Ιακωβίδη προκάλεσε συγκίνηση, κύμα συμπαράστασης από ολυμπιονίκες, αθλητές, δημόσια πρόσωπα, πολιτικούς και πλήθος κόσμου. 

«Δεν αντέχω άλλο αυτή την κατάσταση», δήλωσε στην κάμερα της ΕΡΤ με λυγμούς ο πρωταθλητής, λέγοντας μεταξύ άλλων «θέλω να σταματήσω, θέλω να ηρεμήσω». 

 Κάπως έτσι έγινε γνωστός ο Έλληνας αρσιβαρίστας αφού το δράμα του καθ'όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας του το γνώριζαν ελάχιστοι. Οι περισσότεροι Έλληνες τον έμαθαν μετά από τη διάκρισή του στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο πριν λίγες μέρες αλλά όλοι τον γνώρισαν μέσα από τα δάκριά του για τις δυσκολίες που πέρασε και κυρίως για την απόφασή του να μην συνεχίσει τον αθλητισμό.

 Τ προσωπικό του δράμα συγκίνησε πάρα πολύ κόσμο. Ο Σύλλογός του Παναθηναϊκός ανέλαβε εκστρατεία συγκέντρωσης χρημάτων, ο πρωταθλητής του ΝΒΑ Γιάννης Αντετοκούνμπο προσφέρει πολλλά και παρακινεί πολύ περισσότερους ενώ απλός κόσμος συμπαραστέκεται στον Ολυμπιονίκη μας. Ακόμη και ο κ. Αυγενάκης που θα έπρεπε τουλάχιστον να ζητήσει μία συγγνώμη, αφού διευκρίνησε ότι "δεν είναι δική του ευθύνη" υποσχέθηκε να κάνει ότι είναι δυνατόν για να μην σταματήσει να αθλείται.

  Όμως, ο εξαιρετικός αυτός αθλητής αλλά και σπουδαίος άνθρωπος, έρχεται με ανακοίνωσή του να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

 


Αφού τους ευχαριστεί όλους, ανακοινώνει την οριστική απόφασήτου να αποσυρθεί και προτρέπει τους φίλους που θέλουν να βοηθήσουν, να δώσουν τα χρήματα σε κάποιο ίδρυμα...