Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο πάγος έσπασε, συνάντηση Νίκα-Καμπόσου παρουσία Μαλτέζου για αντιπλημμυρικά έργα στο Δήμο Άργους-Μυκηνών

Η μακροχρόνια σκληρή κόντρα μεταξύ του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου, για τα σκουπίδια και το κόστος που θα...


Η μακροχρόνια σκληρή κόντρα μεταξύ του Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα και του Δημάρχου Δημήτρη Καμπόσου, για τα σκουπίδια και το κόστος που θα κληθούν να πληρώσουν οι πολίτες, φαίνεται να έχει ξεπεραστεί οριστικά, αφού χθες έγινε συνάντηση των δύο, παρουσία και του Αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζου και συμφωνήθηκαν μια σειρά από έργα που θα τα δούμε προσεχώς να υλοποιούνται.

Στην πολιτική υπάρχουν αντιθέσεις και απόψεις που είναι τελείως διαφορετικές μεταξύ τους, όμως, ειδικά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, αυτό που πρέπει να επικρατεί τελικά είναι η συνεργασία και οι συμφωνίες για το καλό των Δήμων και των Δημοτών.

Προσωπικές διαφορές, ή τοπικά συμφέροντα, οφείλουν να παραμερίζονται.

Αυτή είναι η θέση της ArgolidaMagazine.


Η ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου

"Θέματα σχετικά με αντιπλημμυρικά έργα στον Δήμο Αργους – Μυκηνών συζήτησε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας με τον δήμαρχο Δημήτρη Καμπόσο, ο οποίος τον επισκέφθηκε την  Τρίτη 24 Αυγούστου, στην έδρα της Περιφέρειας, στην Τρίπολη, συνοδευόμενος από τον αντιπεριφερειάρχη Αργολίδας Γιάννη Μαλτέζο.

Στη συνάντηση εξετάστηκε η υφιστάμενη κατάσταση και ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι την ερχόμενη εβδομάδα που θα επισκεφθεί το Ναύπλιο θα οριστικοποιηθεί ο προγραμματισμός, προκειμένου να ξεκινήσουν άμεσα τα σχετικά έργα στην περιοχή της Αργολίδας.

Τονίστηκε, ωστόσο, ότι από την πλευρά της Περιφέρειας ήδη υλοποιούνται έργα προστασίας από πλημμύρες στις πυρόπληκτες περιοχές της εν λόγω Περιφερειακής Ενότητας."