Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αμόκ για μια φανέλα του Μέσι από τους Παριζιάνους φίλους της Παρί - Δείτε όλο το χρονικό και την παρουσίαση (βίντεο)

 Δεν πρόλαβε καλά-καλά να τελειώσει η συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του Λιονέλ Μέσι από την Παρί και ο Αργεντινός σούπερ σταρ άρχισε...


 Δεν πρόλαβε καλά-καλά να τελειώσει η συνέντευξη Τύπου της παρουσίασης του Λιονέλ Μέσι από την Παρί και ο Αργεντινός σούπερ σταρ άρχισε ήδη να κάνει «απόσβεση» των χρημάτων που θα δαπανήσουν οι «Παριζιάνοι» στα 2+1 χρόνια που συμφώνησαν μαζί του.

Το «ντελίριο» ενθουσιασμού που έχει ξεσπάσει στις τάξεις των φιλάθλων της Παρί αποτυπώθηκε με τον πιο χαρακτηριστικό τρόπο, σχηματίζοντας τεράστιες... ουρές έξω από τα επίσημα καταστήματα της γαλλικής ομάδας.

Οι φανέλες με το νούμερο 30 και ό,τι τέλος πάντων αφορούσε τον Μέσι «εξαφανίστηκαν» σε χρόνο ρεκόρ. Όπως έδειξε η διαθεσιμότητα στο διαδικτυακό κατάσταση, ούτε 30 λεπτά δεν χρειάστηκε για να γίνει το sold out στα μπλουζάκια με τον αριθμό που θα φορά ο Αργεντινός στα ματς της Παρί.

Ο σύλλογος έβαλε στα ταμεία του 23 εκατ. ευρώ, πουλώντας συνολικά 150.000 φανέλες, ένα μικρό δείγμα της αύξησης της εμπορικότητας που έφερε ο Λιονέλ Μέσι στους «Παριζιάνους».