Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ένα παιχνίδι βγαλμένο από τo Football manager - Φοίνικας Ν. Επιδαύρου - Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης σήμερα 23 Αυγούστου στις 18.00

 Πριν μερικά χρόνια, κανένα "μυαλό" και ουδείς φαντασιόπληκτος θα μπορούσε να διανοηθεί ότι στο χωμάτινο γηπεδάκι της Νέας Επιδαύρ...


 Πριν μερικά χρόνια, κανένα "μυαλό" και ουδείς φαντασιόπληκτος θα μπορούσε να διανοηθεί ότι στο χωμάτινο γηπεδάκι της Νέας Επιδαύρου θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί ένα ποδοσφαιρικό παιχνίδι ανάμεσα σε μια από τις πιο ιστορικές ομάδες της χώρας και τον τοπικό Φοίνικα.

 Τα χρόνια όμως, ποτέ δεν ξέρουμε τι μας επιφυλάσσουν και έτσι σήμερα, πέραν του ότι το γήπεδο του Φοίνικα είναι ένα σύγχρονο ποδοσφαιρικό γήπεδο που σε τίποτα δεν θυμίζει το παρελθόν, ο αντίπαλος του θα είναι ο Πανιώνιος. Μια ομάδα που δεν χρειάζεται περαιτέρω συστάσεων αφού το όνομα του Συλλόγου της Νέας Σμύρνης, είναι γραμμένο με χρυσά γράμματα στην ελληνική ποδοσφαιρική ιστορία.

  Η ανακοίνωση της ομάδας του Φοίνικα για το σημερινό φιλικό:

" Ένα πολύ σημαντικό φιλικό παιχνίδι με τον Ιστορικό Πανιώνιος Γ.Σ. Σμύρνης Ποδόσφαιρο / Panionios Football θα γίνει σήμερα στο γήπεδο μας στις 18:00.

Καλώς ορίζουμε αυτήν την τόσο μεγάλη και ιστορική ομάδα στη Νέα Επίδαυρο!!!