Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

O Γιώργος Κολιατσόπουλος ο νέος προπονητής της Κορωνίδας Κοιλάδας η οποία οργανώνεται δυναμικά

  H Kορωνίδα Κοιλάδας θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1 και αναμένεται να έχει και πάλι αν όχι στόχο για "ψηλά", τουλάχ...

 


H Kορωνίδα Κοιλάδας θα συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Α1 και αναμένεται να έχει και πάλι αν όχι στόχο για "ψηλά", τουλάχιστον πρωταγωνιστικό ρόλο.

  Τα νεα είναι ευχαριστα από το περιβάλλον της ομάδας που πέρυσι αγωνίστηκε στην Γ' Εθνική, αφού η Διοίκηση που σχηματίσθηκε προχώρησε σε επιλογή προπονητή, ο οποίος έχει εργαστεί σε αρκετές ομάδες με επιτυχία, είναι έμπειρος και γνωρίζει το τοπικό πρωτάθλημα πολύ καλά.

 Ο πρώην άσσος Παναργειακού και Πανναυπλιακού Γιώργος Κολιατσόπουλος θα είναι στο τιμόνι της Κορωνίδας για τη χρονιά που έρχεται, με φιλοδοξία να παρουσιάσει ένα άκρως ανταγωνιστικό σύνολο πάνω στο πρότυπο που μας είχε συνηθίσει η νέα του ομάδα.

  Στην προσπάθεια αυτή, η διοίκηση φαίνεται αποφασισμένη να ενισχύσει το έμψυχο υλικό της και με 2 -3 ακόμη ποδοσφαιριστές, σε θέσεις που θα κρίνει ο νέος προπονητής.

  Υπενθυμίζεται ότι ο Γ. Κολιατσόπουλος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B', κάτι το οποίο είναι πλέον απολύτως απαραίτητο, σύμφωνα με τον κανονισμό προπονητών της ΕΠΟ, για να προσληφθεί καινα εργαστεί σε ομάδα της Α1 κατηγορίας.

ArgolidaMagazine