Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

O Δημήτρης Μανιάτης είναι ο νέος προπονητής στον Αστέρα - Δρεπανιακό - Νέα εποχή για την ιστορική ομάδα

 Η πρόσληψη του Δημήτρη Μανιάτη στο πόστο του προπονητή του Αστέρα - Δρεπανιακού ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη. Ήδη από μέρες το όνομά του συ...


 Η πρόσληψη του Δημήτρη Μανιάτη στο πόστο του προπονητή του Αστέρα - Δρεπανιακού ήταν μια αναμενόμενη εξέλιξη. Ήδη από μέρες το όνομά του συζητιόταν έντονα και οι απόψεις όλων ήταν εξαιρετικά θετικές.

 Ο νεαρός προπονητής που είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B' ανήκει σε μια νέα γενιά τεχνικών που βασίζει τις γνώσεις του στα εξελιγμένα σεμινάρια της ΕΠΟ αλλά στηρίζει και πολλά από την μεγάλη ποδοσφαιρική του διαδρομή.

 


Ξεκίνησε την καριέρα του από την ιστορική ομάδα του Δρεπάνου, συνέδεσε το όνομά του με πολλές επιτυχιες της ενώ εργάστηκε πρόσφατα και στς Ακαδημίες της. Αγαπητός και φιλικός στον κόσμο του ποδοσφαίρου, δημιούργησε αρκετές φιλίες στις -πολλές- ομάδες που αγωνίστηκε, με τελευταία αυτή του Πανναυπλιακού 2017 στην Γ' Εθνική. Υπό αυτή την έννοια, μια προσπάθεια ανανέωσης και αναδιοργάνωσης του Αστέρα - Δρεπανιακού δεν θα μπορούσε να βρει ιδανικότερη λύση, από αυτή που τελικά επέλεξε η νέα Διοίκησή της.

 


Η ανακοίνωση της ομάδας αναφέρει: 

Η ομάδα μας εχθές το βράδυ ήρθε σε συμφωνία με τον Μανιάτη Δημήτρη ο οποίος αναλαμβάνει την θέση του προπονητή της ομάδας μας για την περίοδο 2021-22 .Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική χρονιά κ πολλές νίκες από το νέο του πόστο!