Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αποθέωση Τεντόγλου από τους χρήστες του Twiter για παλιότερες δηλώσεις για την κοπέλα του (video)

  Μετά το Χρυσό Μετάλλιο που χάρισε ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος ανδρών, με άλμα στα 8,41 μέτρα, οι χρήστες του Twitter ανέσυραν παλαιότερες...

 


Μετά το Χρυσό Μετάλλιο που χάρισε ο Μίλτος Τεντόγλου στο μήκος ανδρών, με άλμα στα 8,41 μέτρα, οι χρήστες του Twitter ανέσυραν παλαιότερες δηλώσεις του Έλληνα πρωταθλητή τις οποίες είχε κάνει μετά το τέλος των αγώνων του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, που είχε διεξαχθεί δυο μήνες πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Και σε αυτούς τους αγώνες ο άλτης του Γιώργου Πομάσκι σημείωσε μια εξαιρετική επίδοση και δήλωσε καθ' όλα έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες αλλά τις εντυπώσεις έκλεψαν οι δηλώσεις που έκανε ο ίδιος για την κοπέλα του.

Μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ, αφού ευχαρίστησε τους χορηγούς που τον στηρίζουν δήλωσε πως «θέλω να ευχαριστήσω την κοπέλα μου που μου σπάει τα νεύρα και με κάνει να έρχομαι στους αγώνες τσιτωμένος και να ξεσπάω».

Οι χρήστες των social media φαίνεται πως το έχουν λατρέψει. Όχι άδικα φυσικά, αφού ο  Μίλτος Τεντόγλου δεν χάνει ευκαιρία για να αποδεικνύει την ανθρώπινη και πολύ ευχάριστη πλευρά ενός νεαρού πρωταθλητή.