Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Δαναοί Α.Ο. Άργους: Ανανεώσεις και μεταγραφές κάνουν πανίσχυρη την ομάδα για τη νέα σεζόν 2022-2023

Η Τόνια Δανούση ήρθε στο Άργος για να μείνει. Θα φορά τη φανέλα των Δαναών για άλλη μία σεζόν, θέλοντας να συνεχίσει αυτό πού άρχισε το καλο...

Η Τόνια Δανούση ήρθε στο Άργος για να μείνει. Θα φορά τη φανέλα των Δαναών για άλλη μία σεζόν, θέλοντας να συνεχίσει αυτό πού άρχισε το καλοκαίρι του 2021.

Η εξαιρετική guard-forward επέλεξε να ανανεώσει τη συνεργασία της με την ομάδα μας και δήλωσε δικαιωμένη για την επιλογή της:

"Οι Δαναοί και το Άργος είναι για μένα κάτι παραπάνω από μία ομάδα ή από μία πόλη. Είμαι χαρούμενη γιατί θα παραμείνω κάτοικος Αργολίδας και είμαι σίγουρη πως και φέτος θα επιτευχθούν οι στόχοι που θέτει η διοίκηση".

....................................................................................

 Αναπόσπαστο κομμάτι της ομάδας μας η Νικολέτα Μπαλλά, η οποία συνεχίζει για 3η χρόνια στην Αργολίδα και την οικογένεια των Δαναών.

Η γυναικεία ομάδα των «ΔΑΝΑΩΝ» συνεχίζει δυναμικά το ρόστερ της για τη νέα αγωνιστική χρονιά, κάνοντας μια εξαιρετική κίνηση με την ανανέωση της Νικολέτας Μπαλλά και για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο!

Η Νικολέτα Μπαλλά κυριαρχεί στη ρακέτα διότι αγωνίζεται ως power forward και αποτελεί μια πολύ έμπειρη και δυνατή αθλήτρια, καθώς έχει αγωνιστεί σε μεγάλες ομάδες της Α1 και Α2 Εθνικής κατηγορίας.

Η αθλήτριά μας έχει αγωνιστεί στην Α1 φορώντας τη φανέλα του Άρη, της Νίκης Λευκάδας και του Παναθλητικού και συγκεκριμένα τη σεζόν 2010-11 αγωνίστηκε με την ομάδα του Άρη Θεσσαλονίκης στο Eurocup. Ακόμη έχει πανηγυρίσει 2 ανόδους στα σαλόνια της Α1 με τις ομάδες του Άρη και της Νίκης Λευκάδας αντίστοιχα.

Σημαντική και αξιόλογη είναι και η προπονητική της καριέρα πλάθοντας τη νέα γενιά αθλητών, καθώς έχει διατελέσει προπονήτρια των αναπτυξιακών τμημάτων στις ακόλουθες ομάδες, του Άρη, της Πυλαίας, της Νίκης Λευκάδας, του Παναθλητικού, των Εκπαιδευτηρίων Ε. Μαντουλίδη, του Οίακα Ναυπλίου και των Δαναών Άργους.

Νικολέτα σε ευχαριστούμε και συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά.

Η ομάδα μας με ιδιαίτερη χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τη Ροδούλα Χρυσοστομίδου.

Το πρώτο κομμάτι σχεδιασμού για την ομάδα μας αποτελεί η νεαρή μπασκετμπολίστρια από την Καβάλα, που και αυτή τη σεζόν θα αγωνίζεται στο δυνατό πρωτάθλημα της Α2.

Οι δύο πλευρές, που έμειναν ιδιαίτερα ικανοποιημένες από την περσινή χρονιά συμφώνησαν και έβαλαν κοινούς στόχους για τη νέα σεζόν, ντύνοντας τη νεαρή shooting guard και πάλι στα πράσινα.

Η 22χρονη αθλήτρια που αγωνίζεται στις θέσεις 1 και 2 ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα στις ακαδημίες της Καβάλας και υπήρξε μέλος μεγάλων συλλόγων της Θεσσαλονίκης, όπως ο ΠΑΟΚ και η ΑΕ Πυλαίας. Αγωνίστηκε επίσης σε επαρχιακές πόλεις όπως Δράμα, Κατερίνη, καθώς και το 2020-2021 ήταν στο δυναμικό του Θησέα Παναγιούδας Μυτιλήνης που συμμετείχε στην Α2 Εθνική κατηγορία Γυναικών.

Η ομάδα μας κάνει την αρχή να χτίσει φέτος ένα πολύ ισχυρό ρόστερ, θέτοντας ψηλά στην κορυφή τους φετινούς αγωνιστικούς της στόχους .

Καλή συνέχεια Ροδούλα στους Δαναούς! Σου ευχόμαστε πολλές επιτυχίες, νίκες και διακρίσεις με υγεία!