Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Προπόνηση με τη φανέλα της “επίσημης αγαπημένης” για τον Γιάννη

  Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και την ενσωμάτωση του στην υπόλοιπη ομάδα, ο Greek Freak δεν σταματά τη σκληρή δουλειά, φο...

 Λίγες ημέρες πριν την έναρξη της προετοιμασίας και την ενσωμάτωση του στην υπόλοιπη ομάδα, ο Greek Freak δεν σταματά τη σκληρή δουλειά, φορώντας πάντα την εμφάνιση της εθνικής ομάδας.

Έτοιμος για Ευρωμπάσκετ δηλώνει ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. O NBAερ, δουλεύει σκληρά, λίγες ημέρες πριν την επίσημη έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας για το Ευρωμπάσκετ και φροντίζει πάντα να μας ενημερώνει.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε φωτογραφία από το γυμναστήριο, φορώντας τη φανέλα της γαλανόλευκης με τον εξής σχόλιο: «Ο μόνος τρόπος για να κάνεις σπουδαία δουλειά είναι να αγαπάς αυτό που κάνεις»

Ο Γιάννης αναμένεται να ενταχθεί στις προπονήσεις τις επόμενες ημέρες και όχι τη Δευτέρα που είναι η επίσημη έναρξη της προετοιμασίας όπως και όλοι οι NBAερς. Αυτό συμβαίνει γιατί η FIBA έχει συνάψει συμφωνία με το συγκεκριμένο πρωτάθλημα για μειωμένο χρόνο προετοιμασίας των παικτών της για το Ευρωμπάσκετ.

 https://www.ertsports.gr/