Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

F1 - GRAND PRIX ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ: Νίκη Verstappen - Red Bull στη 2η θέση ο Hamilton και στην τρίτη ο Russell με τις δύο Mercedes (εικόνες)

 FORMULA 1 - GRAND PRIX ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ Στην Ουγγαρία, σε μια πίστα που τα προσπεράσματα θεωρούνταν αν όχι αδύνατα, εξαιρετικά δύσκολα, ο Max Vers...

 FORMULA 1 - GRAND PRIX ΟΥΓΓΑΡΙΑΣ Στην Ουγγαρία, σε μια πίστα που τα προσπεράσματα θεωρούνταν αν όχι αδύνατα, εξαιρετικά δύσκολα, ο Max Verstappen ξεκίνησε από τη 10η θέση και τερμάτισε 1ος.

Ήταν γρήγορος, έκανε ένα μικρό λάθος με κρύα λάστιχα που τελικά δεν του κόστισε και εκμεταλλευόμενος την εξαιρετική στρατηγική της Red Bull πήρε άξια τη νίκη. Στη 2η θέση και με πολύ καλό το τελευταίο κομμάτι του αγώνα, τερμάτισε για 2ο συνεχόμενο αγώνα ο Hamilton με τη Mercedes.

Ο Hamilton ξεκίνησε από την 7η θέση και έδειξε και αυτός που τα προσπεράσματα δεν ήταν αδύνατα στο Hungaroring. Ο Russell ξεκινώντας από την 1η θέση ήταν δυνατός στο πρώτο κομμάτι του αγώνα αλλά δεν άντεξε στη συνέχεια, τερματίζοντας όμως 3ος. Η Ferrari κατάφερε και πάλι να χάσει μια μεγάλη ευκαιρία. Ο Sainz ξεκίνησε 2ος και υποχώρησε στην 4η θέση.

Ο Leclerc, ήταν από την αρχή γρήγορος, πέρασε τον Russell και στη συνέχεια με μια ανεξήγητη τακτική από τη Ferrari, έκανε πολλούς γύρους με τα σκληρά ελαστικά όταν οι υπόλοιποι είχαν τα μεσαία, έκανε τον 2o ταχύτερο γύρο του αγώνα αλλά δεν κατάφερε κάτι καλύτερο από την 6η θέση και βλέπει πλέον τη διαφορά του από τον Verstappen να έχει ανέβει στους 80 βαθμούς, 9 αγώνες πριν το τέλος του πρωταθλήματος. Ο Perez ξεκινώντας 11ος ανέβηκε 5ος και έδωσε μάχες τόσο για τον ίδιο, όσο και για την ομάδα του.

Τη δεκάδα συμπλήρωσαν ο Norris στην 7η θέση, ο Alonso στην 8η κερδίζοντας τη μάχη από τον Ocon που έμεινε 9ος, μια μάχη που ξεκίνησε από την πρώτη στροφή. Εσωτερική μάχη και τον ένα βαθμό της 10ης θέσης την οποία κέρδισε ο Vettel αφήνοντας 11ο τον Stroll.

Η Formula 1 πάει διακοπές και η δράση θα συνεχιστεί στο Βέλγιο το τριήμερο 26 με 28 Αυγούστου.

ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΤΑΘΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

https://www.ertsports.gr/

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΟΔΗΓΩΝ