Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Συνελήφθη άμεσα ένα άτομο για ληστεία στη Λακωνία επίσης συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά και κατασχέθηκε πάνω από μισό κιλό κάνναβης

  ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ Τρίπολη, 2 7 Ιουλίου 2022 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Συνελήφθη άμεσα ένα άτομο για ληστεία στη Λακωνία Συν...

 ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Τρίπολη, 27 Ιουλίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη άμεσα ένα άτομο για ληστεία στη Λακωνία

Συνελήφθη, χθες (26.7.2022) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, ανήλικος ημεδαπός, για ληστεία.

Ειδικότερα, χθες και πρώτες πρωινές ώρες στη Σπάρτη Λακωνίας, ο ανήλικος μετέβη, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του προσώπου του με κουκούλα τύπου full face , σε περίπτερο ημεδαπού και με την απειλή μαχαιριού κατάφερε να αφαιρέσει το χρηματικό ποσό των -300- ευρώ, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής διερεύνησης που διενεργήθηκε από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης, άμεσα ταυτοποιήθηκε ότι πρόκειται για τον ανωτέρω ανήλικο και μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση εντοπίστηκε και συνελήφθη, ενώ βρέθηκε και κατασχέθηκε και η χρησιμοποιηθείσα κουκούλα.

Ο συλληφθείς o δηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, συνεχίζονται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

Τρίπολη, 27 Ιουλίου 2022

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Συνελήφθη ένα άτομο για ναρκωτικά στη Λακωνία

Κατασχέθηκε πάνω από μισό κιλό κάνναβης

Συνελήφθη, προχθές (25.7.2022) το πρωί, στη Σπάρτη Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Σπάρτης, 33χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για ναρκωτικά.

Ειδικότερα, προχθές (25.7.2022) το πρωί, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, ανωτέρω αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνα σε οικία του 33χρονου, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ποσότητες κάνναβης, συνολικού βάρους -502- γραμμαρίων καθώς και ζυγαριά ακριβείας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο, διενεργούνται από το Τμήμα Ασφάλειας Σπάρτης.