Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου διεξάγει προανάκριση που σχετίζεται με τον πλειοδοτικό διαγωνισμό παραχώρησης του ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Επιβεβαιώθηκαν όσα ακούγονταν τις τελευταίες μέρες, ότι υπήρξε πρόβλημα, σχετικά με την δημοπρασία για την παραχώρηση απλής χρήσης των εγκατ...

Επιβεβαιώθηκαν όσα ακούγονταν τις τελευταίες μέρες, ότι υπήρξε πρόβλημα, σχετικά με την δημοπρασία για την παραχώρηση απλής χρήσης των εγκαταστάσεων στην θέση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ και συγκεκριμένα για τη διαδικασία που ακολουθήθηκε και τις καταγγελίες στον Εισαγγελέα.

Το τι ακριβώς συνέβη βέβαια, θα το πει το πόρισμα της προανάκρισης που ήδη διεξάγει το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου, γεγονός όμως είναι, και αυτό συμπεραίνετε από το απόσπασμα της απόφασης του Δημοτικού Λιμενικού Ναυπλίου που αναρτήθηκε στη Διαύγεια, ότι υπήρξε τουλάχιστον μπέρδεμα ως προς τις προσφορές και πότε αυτές κατατέθηκαν στην Επιτροπή του Διαγωνισμού.

Δείτε τι λέει το σχετικό απόσπασμα:

Ενώπιων της επιτροπής διαγωνισμού κατατέθηκε εμπρόθεσμα ένας φάκελος και κατά την διάρκεια του ελέγχου των δικαιολογητικών και ενώ είχε παρέλθει η προθεσμία υποβολής φακέλων κατετέθητε εκπρόθεσμα φάκελος ενδιαφερόμενου συνοδευόμενος από εκπρόθεσμη επίσης ένσταση. Η επιτροπή διαγωνισμού δεν έκανε δεκτό ούτε τον φάκελο ούτε την ένσταση διοτι ηταν εκπρόθεσμα.

Ακολούθως οκ. Πρόεδρος λέγει ότι η επιτροπή απέστειλε προς το Δ/Σ του ΔΛΤΝ το πρακτικό διαγωνισμού όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις πλην όμως κατατέθηκε και έγγραφο στο ΔΛΤΝ από το Τμημα Ασφαλείας Ναυπλίου το οποίο ζητεί στοιχεία διότι όπως αναφέρεται διεξάγεται προανακριση που σχετίζεται με τον ανωτέρω διαγωνισμό και κατοπιν αυτού προτείνεται η αναβολή λήψης απόφασης για την εγκριση των πρακτικών

Κατόπιν αυτών, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΔΛΤΝ ανέβαλε την επικύρωση των πρακτικών της Επιτροπής Δημοπρασίας και θα περιμένει το αποτέλεσμα της προανάκρισης από το Τμήμα Ασφαλείας Ναυπλίου. 

Το ερώτημα πάντως είναι γιατί δεν δημοσιοποιήθηκε το Πρακτικό της Επιτροπής;

Η ανάρτηση στη Διαύγεια:

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΤΕΑ ΣΤΗ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

15ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 29ης ΙΟΥΝΙΟΥ 2022

Στο Ναύπλιο σήμερα την 29η Ιουνίου 2022 ημέρα Tετάρτη και ώρα 12.30 το Δ/Σ του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου συνεδρίασε στα γραφεία του- Ηρακλέους 4 Ναύπλιο- κατόπιν της υπ αριθ.

477/24-6-2022 προσκλήσεως του κ. πρόεδρου του.

Δ/Σ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ :Αριθμός Μελών 9

Πρόεδρος: Αναστασιος Ζαφείρης Αντιπρόεδρος: Αναστασιος Πέζος

Δημοτικός Σύμβουλος Δ. Ναυπλίου Δημοτης Ναυπλίου

ΤΑ ΜΕΛΗ

Μουστακόπουλος Ιωαννης Αναπλ. Λιμενάρχη Ναυπλίου

Βασιλόπουλος Βασίλειος Δημοτης Ναυπλίου

Καραγιάννης Δημητριος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Ναυπλίου (εκπ/πος μειοψηφίας)

Καμπόσος Δημητριος Δημαρχος Δήμου Αργους –Μυκηνών

Κρίγγος Δημήτριος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αργους –Μυκηνών

Οικονομου Θεόδωρος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αργους –Μυκηνών

Χειβιδοπουλος Αναστάσιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αργους – Μυκηνών(εκπ/πος μειοψηφίας)

Απόντες : Καμπόσος Δ, Οικονομου Θ

Στην συνεδρίαση παραβρέθηκε και ο υπάλληλος του Δ.Λ.Τ.Ν. Σαράντος Ευθυμιόπουλος για την τήρηση των πρακτικών.

ΘΕΜΑ 1ο ΠΡΑΞΗ 60//2022

< Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την παραχώρηση απλης χρησης των εγκαταστάσεων στην θέση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ>

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία των μελών του Δ/Σ ο κ. Πρόεδρος εισηγείται να συζητηθεί το ανωτέρω θέμα και λέγει ότι όπως γνωριζετε την 10/6/2022 πλειοδοτική δημοπρασία για την παραχώρηση απλης χρήσης των εγκαταστάσεων στη θέση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ συνολικού εμβαδού προς παραχωρηση 321,92 τ.μ. που βρίσκονται στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ναυπλίου.. Ενώπιων της επιτροπής διαγωνισμού κατατέθηκε εμπρόθεσμα ένας φάκελος και κατά την διάρκεια του ελέγχου των δικαιολογητικών και ενώ είχε παρέλθει η προθεσμία υποβολής φακέλων κατετέθητε εκπρόθεσμα φάκελος ενδιαφερόμενου συνοδευόμενος από εκπρόθεσμη επίσης ένσταση. Η επιτροπή διαγωνισμού δεν έκανε δεκτό ούτε τον φάκελο ούτε την ένσταση διοτι ηταν εκπρόθεσμα.

Ακολούθως οκ. Πρόεδρος λέγει ότι η επιτροπή απέστειλε προς το Δ/Σ του ΔΛΤΝ το πρακτικό διαγωνισμού όπως προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις πλην όμως κατατέθηκε και έγγραφο στο ΔΛΤΝ από το Τμημα Ασφαλείας Ναυπλίου το οποίο ζητεί στοιχεία διότι όπως αναφέρεται διεξάγεται προανακριση που σχετίζεται με τον ανωτέρω διαγωνισμό και κατοπιν αυτού προτείνεται η αναβολή λήψης απόφασης για την εγκριση των πρακτικών.

Το Δ/Σ αφού έλαβε υπόψη:

1. Τις διατάξεις των:

 Ν. 2971/2001

 Ν.2738/99

 Ν. 3153/2003

 ΠΔ 715/79

153

2. Την υπ αριθ. 40/2022 απόφαση Δ/Σ του ΔΛΤΝ ( όροι δημοπρασίας)

3. Την υποβληθείσα ενστάση και την εξέταση αυτών από την αρμόδια επιτροπή διαγωνισμού

4. Το αριθ. 1053/6/15-β έγγραφο του Τμήματος Ασφαλείας Ναυπλίου .

Αποφασίζει ομόφωνα

Αναβάλει την λήψη απόφασης που αφορα < Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την παραχώρηση απλης χρησης των εγκαταστάσεων στην θέση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ> Κατόπιν των ανωτέρω το Δ/Σ υπογράφει το πρακτικό αυτό ( πράξη 60-62)ως εξής:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αναστάσιος Ζαφείρης Αναστασιος Πέζος

ΤΑ ΜΕΛΗ

Μουστακοπουλος Ι.

Βασιλόπουλος Β

Καραγιάννης Δ

Κρίγγος Δ.

Χειβιδοπουλος Αν

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΤΟΥ Δ/Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ

https://diavgeia.gov.gr/doc/9%CE%9F%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A103-%CE%9A%CE%927?inline=true