Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Το απόγευμα της Δευτέρας έγινε από την Υπουργό Πολιτισμού η απόδοση του έργου της πυρόσβεσης στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών (εικόνες)

  Το απόγευμα της Δευτέρας η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη  επισκέφτηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο του  Άργους και στη συνέχε...

 

Το απόγευμα της Δευτέρας η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη  επισκέφτηκε το Αρχαιολογικό Μουσείο του  Άργους και στη συνέχεια πήγε στον Αρχαιολογικό χώρο των Μυκηνών όπου έγινε η απόδοση του έργου της πυρόσβεσης, παρουσία του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα, περιφερειακών και δημοτικών συμβούλων.









Ακολούθησαν οι υπογραφές προγραμματικών συμβάσεων για τα έργα «Αγωγός τροφοδοσίας νερού ύδρευσης αρχαιολογικού χώρου Μυκηνών», «Μελέτες, Τεχνική βοήθεια για την Συντήρηση και Ανάδειξη Μνημείων Π.Ε. Αργολίδας» και «Ολοκλήρωση Μελετών για την ωρίμανση του έργου Στερέωση – Αποκατάσταση και Ανάδειξη του κτιρίου Τουρκικών Λουτρών (Χαμάμ) του Δήμου Ναυπλιέων».

Εντύπωση προκάλεσε η απουσία του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Γιώργου Διδασκάλου που όπως όλοι γνωρίζουμε έχει ενδιαφερθεί προσωπικά και έχει "τρέξει" όλα τα έργα που αφορούν την Αργολίδα.