Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Τσούρνος Γεώργιος: Προς τον Δήμαρχο Κωστούρο και κάθε δημότη

Προς τον Δήμαρχο Κωστούρο και κάθε δημότη Αγαπητέ κ. Κωστούρο , Δήμαρχε του Ναυπλίου   Το απύθμενο θράσος σας, όταν συνοδεύεται από ανικ...

Προς τον Δήμαρχο Κωστούρο και κάθε δημότη

Αγαπητέ κ. Κωστούρο , Δήμαρχε του Ναυπλίου

  Το απύθμενο θράσος σας, όταν συνοδεύεται από ανικανότητα , εμπάθεια και πρωτίστως αχαριστία στο πρόσωπο του ευεργέτη σας Αναγνωσταρά ( αφού χωρίς τη συνδρομή του δεν θα βλέπατε δημαρχία ούτε σαν όνειρο θερινής νυκτός) σας καθιστά επικινδύνως απαράδεκτο για την κοινωνία του Ναυπλίου.

   Το γεγονός ότι το 2015 υποψήφιος σύμβουλος του Αναγνωσταρά κυκλοφόρησε φεΪ βολάν για δήθεν ακατάλληλο προς πόσιν νερό στη Μιδέα ενώ το αληθές ήταν ότι αυτό αφορούσε την κοινότητα Ανυφίου , με συνέπεια να δικαστεί , είναι ηθικά απαράδεκτο να προβαίνετε στην πιο κάτω ανάρτηση :

<<Κωστούρος προς δημοτικούς συμβούλους και υποψηφίους : Καταδικάστε δημόσια τη συμπεριφορά Αναγνωσταρά >>.

Αν είναι καταδικαστέα η συμπεριφορά Αναγνωσταρά , τότε τι πρέπει να κάνουν οι σύμβουλοι και οι δημότες όταν κατηγορείστε :

α ) Για απευθείας αναθέσεις δημοτικών έργων μόνο για το 2021 δαπάνης 6.500.000€ ;;;

β) Για χρέη της ΔΕΥΑΝ προς ΔΕΗ 6.000.000€ ;;;

γ) Για αγορά ανταλλακτικών σε παροπλισμένα δημοτικά αυτοκίνητα ;;;

δ) Για άρνηση χορήγησης εγγράφων σχετικά με το έργο της εκβάθυνσης του λιμένος ( μήπως υπάρχει σκάνδαλο με ενοχή σας; ) ;;;

ε) Για κατ’ επανάληψη άρνηση απαντήσεων σε αιτήματα πολιτών ;;;

στ) Για αμοιβή δικηγόρου εξ Αθηνών σε υπόθεση ΔΕΥΑΝ – ΔΕΥΑΡΜ δαπάνης 54.000€ όταν το Άργος πλήρωσε 2.000€. ( τόσοι δικηγόροι στο Ναύπλιο δεν άξιζαν) ;;;

ζ) Για σχεδόν απευθείας ανάθεση σε εταιρία ναυαγοσωστική για το έτος 2022-2023 δαπάνης 700.000€ ;;;

η) Για απρεπή και αλαζονική σας συμπεριφορά προς δημότες;;;

θ) Για την ένοχη σιωπή σας στο θέμα της δημοπράτησης του κτιρίου του πρώτου φαρμακείου και για να κρατήσω μερικά για αργότερα να κλείσω με μια προειδοποίηση :

Εσείς και κάποιοι από τους συνεργάτες σας θα λογοδοτήσουν ενδεχομένως στη δικαιοσύνη για διασπάθιση δημοτικού χρήματος

Όσον αφορά για την ποιότητα του πόσιμου νερού για να μάθουμε πόσοι το εμπιστεύονται ας ασχοληθεί ο και λογιστής πρόεδρος της ΔΕΥΑΝ για να ξέρουμε πόσες φιάλες εμφιαλωμένου νερού καταναλώνονται καθημερινά στο Ναύπλιο

Τέλος όπως ίσως έχετε πληροφορηθεί σε πρόσφατη δημοσκόπηση και στο ερώτημα ποιον θεωρούν οι δημότες τον καλύτερο Δήμαρχο από το 1974 μέχρι σήμερα, ο Αναγνωσταράς πήρε 19 ψήφους στους εκατό, ενώ εσείς με το 7% είστε σχεδόν στον τελευταίο.

   Με τον Αναγνωσταρά πατέρα και υιό συνεργάστηκα επαγγελματικά επί σειρά ετών και διέκρινα το ήθος και την τιμιότητα τους.

   Ο κ. Κωστούρος που αναδείχτηκε δήμαρχος την πρώτη φορά με τις ευλογίες Αναγνωσταρά δε δικαιούται να ομιλεί όπως έλεγε γνωστός υπουργός του παλιού ΠΑΣΟΚ.

   Τέλος είναι πάντα επίκαιρη η γνώμη γνωστού αεροπαγίτη που υποστήριζε ότι η αχαριστία πρέπει ν νομοθετηθεί ως ποινικό αδίκημα.

                                                                                                       Τσούρνος Γεώργιος