Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου: Θα επιμείνουμε να θέτουμε τα προβλήματα και να διεκδικούμε τη λύση τους

Την Πέμπτη 21-7-22 κάτοικοι μιας γειτονιάς του Αγίου Ανδριανού, αγανακτισμένοι από το πρόβλημα της υπερσυσσώρευσης των σκουπιδιών στο χώρο τ...



Την Πέμπτη 21-7-22 κάτοικοι μιας γειτονιάς του Αγίου Ανδριανού, αγανακτισμένοι από το πρόβλημα της υπερσυσσώρευσης των σκουπιδιών στο χώρο τους, και επειδή δεν έβρισκαν ανταπόκριση στο πρόβλημά τους από την δημοτική αρχή κάλεσαν τους δημοτικούς συμβούλους της παράταξής μας στη γειτονιά τους να τους δείξουν το πρόβλημα και να απαιτήσουν τη λύση του. Πράγματι αντικρύσαμε μια αφόρητη κατάσταση. Είδαμε ξεχειλισμένους κάδους με πλήθος σκουπιδιών γύρω από αυτούς και αναπνεύσαμε και την δυσοσμία που υπήρχε στον αέρα. Τους ενημερώσαμε ότι ευθύνη για τη λύση του προβλήματος έχει η δημοτική αρχή και πρέπει αυτή να ανταποκριθεί για να λυθεί. Ξέρουμε όμως ότι με το τρόπο του λειτουργεί η υπηρεσία καθαριότητας του δήμου τα προβλήματα αυτά όχι μόνο δε θα λυθούν αλλά συνεχώς θα οξύνονται.

Αποφασίστηκε, μια αντιπροσωπεία των κατοίκων και οι δημοτικοί σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης να επισκεφτούμε την επόμενη μέρα Παρασκευή 22 - 7 - 22 την υπηρεσία καθαριότητας του Δήμου για να θέσουμε το πρόβλημα και να ζητήσουμε να λυθεί.

Κατά την επίσκεψή μας στην υπηρεσία καθαριότητας και πρασίνου του Δήμου ο προϊστάμενος μας παρέπεμψε στον αρμόδιο υπάλληλο καθαριότητας που όμως δεν καταδέχτηκε να μας δεχτεί λέγοντάς μας, «κάντε αίτηση με το πρόβλημά σας». Στη συνέχεια απευθυνθήκαμε στο δήμαρχο και ζητήσαμε να του εκθέσουμε το πρόβλημα. Μας απάντησε σε απαράδεκτο ύφος ότι δε δέχεται να κάνει μαζί μας προφορική κουβέντα και για οτιδήποτε αίτημα να επικοινωνούμε εγγράφως.

Αυτή είναι η συμπεριφορά των υπευθύνων της δημοτικής υπηρεσίας και ιδιαίτερα του δημάρχου απέναντι σε δημότες που ζητούν λύση για τα προβλήματά τους και στους δημοτικούς συμβούλους.

Εμείς ως Λαϊκή Συσπείρωση θα επιμείνουμε να θέτουμε τα προβλήματα και να διεκδικούμε τη λύση τους, ανεξάρτητα από τη συμπεριφορά των αρμοδίων και ιδιαίτερα του δημάρχου. Σε αυτή μας τη προσπάθεια ζητάμε από τους δημότες να είναι μαζί μας στη διεκδίκηση της λύσης όλων των προβλημάτων.

Λαϊκή Συσπείρωση Ναυπλίου