Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 1ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ (Κ16): Δεύτερη θέση στον κόσμο για τα κορίτσια, έχασαν στον τελικό από την Ουγγαρία με 10-6

  Το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Λάρισα κατέκτησε η “γαλανόλευκη”, καθώς ηττήθηκε στον τελικό της διοργάνωση...

 Το ασημένιο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που διεξήχθη στη Λάρισα κατέκτησε η “γαλανόλευκη”, καθώς ηττήθηκε στον τελικό της διοργάνωσης με 10-6 από την Ουγγαρία.

Δεν τα κατάφερε η Εθνική Κορασίδων στο μεγάλο τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη στη Λάρισα, γνωρίζοντας την ήττα με 10-6 από την Ουγγαρία και έτσι κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη διοργάνωση.

Η Ουγγαρία άρχισε πιο δυναμικά την αναμέτρηση και προηγήθηκε γρήγορα με 4-0 λίγο πριν το τέλος της πρώτης περιόδου. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα κατάφερε μείωσε, ωστόσο δεν κατάφερε να παραμείνει πολύ κοντά στο σκορ. Η Ουγγαρία ξέφυγε στο τέλος της τρίτης περιόδου με 8-5, ωστόσο η Εθνική μείωσε με τέρμα της Καραμπέτσου. Στην τελευταία περίοδο η “γαλανόλευκη” ξέμεινε από δυνάμεις, με την Ουγγαρία να επικρατεί με 10-6 και να κατακτά το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κορασίδων.

https://www.ertsports.gr/