Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ θα δώσει φιλικό αγώνα το Σάββατο (27/08) στις 17:30 με τον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου στο γήπεδο της Ερμιόνης (εικόνες)

  Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι η ομάδα μας θα δώσει, τo Σάββατο (27/08), στις 17:30, φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου...

 Η ΑΕ Ερμιονίδας ανακοινώνει ότι η ομάδα μας θα δώσει, τo Σάββατο (27/08), στις 17:30, φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Φοίνικα Νέας Επιδαύρου, στο γήπεδο της Ερμιόνης. 

Αυτό είναι το δεύτερο «τεστ» ενόψει της αγωνιστικής περιόδου 2022-23, μετά από το παιχνίδι με τον Παναργειακό (1-2) την προηγούμενη Κυριακή (21/08)…

Ο Κώστας Καλογιαννίδης θα έχει την ευκαιρία να δει ξανά αγωνιζόμενους τους παίκτες που είναι στη διάθεσή του, με τον σύλλογό μας να συμπληρώνει τρεις εβδομάδες προπονήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι ο Φοίνικας Νέας Επιδαύρου θα αγωνιστεί, επίσης, στη Γ’ Εθνική κατηγορία, έχοντας κρατήσει τον περσινό «κορμό», ενώ απέκτησε και νέους παίκτες.

Ο προπονητής μας δε θα έχει στη διάθεση του τον τραυματία Γρηγόρη Ιβάνοφ, που υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού συνδέσμου στο αριστερό γόνατο σε προπόνηση. Η απογευματινή προπόνηση της Πέμπτης (25/08) δεν πραγματοποιήθηκε, λόγω των κακών καιρικών συνθηκών και της έντονης βροχόπτωσης. Είχε προηγηθεί πρωϊνό πρόγραμμα την ίδια ημέρα, ενώ «διπλή» προπόνηση έγινε την Τετάρτη (24/08).

Οι παίκτες δουλεύουν αυτό το διάστημα κυρίως σε θέματα φυσικής κατάστασης και ενδυνάμωσης, χωρίς να απουσιάζουν οι ασκήσεις τακτικής με μπάλα.

Την Παρασκευή (26/08) θα γίνει μία προπόνηση, το απόγευμα (18:00) στο γήπεδο της Ερμιόνης…