Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η ΑΕ Ερμιονίδας ανανέωσε τη συνεργασία της με τον 23χρονο χαφ Μιγκέρτ Τρέσα για ακόμα ένα χρόνο

  Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Μιγκέρτ Τρέσα  για ακόμα ένα...


 Η ΑΕ Ερμιονίδας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασία της με τον ποδοσφαιριστή Μιγκέρτ Τρέσα για ακόμα έναν χρόνο.

Ο νεαρός παίκτης γεννήθηκε στις 10 Ιουνίου του 1999 και αγωνίζεται στον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ξεκίνησε να παίζει ποδόσφαιρο στον Ποσειδώνα Διδύμων (α’ κατηγορία της ΕΠΣ Αργολίδας) την περίοδο 2016-17 και τη σεζόν 2017-18 φόρεσε για πρώτη φορά τη φανέλα της ΑΕ Ερμιονίδας. Στα μέσα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου (2018-19) μετακόμισε στον Παναρκαδικό, ομάδα στην οποία έπαιξε για ενάμιση χρόνο. Τη σεζόν 2020-21 επέστρεψε στον σύλλογό μας, συνεχίζοντας να προσφέρει τις υπηρεσίες τους μέχρι και σήμερα.

Ο Μιγκέλ Τρέσα αγωνίστηκε πέρυσι στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής κατηγορίας σε όλες τις αναμετρήσεις (20), σε 18 ήταν στην ενδεκάδα και σε άλλες δυο έπαιξε ως αλλαγή. Συνολικά, ο 23χρονος χαφ έπαιξε 1.560 λεπτά, ενώ πέτυχε και τέσσερα γκολ! Στο Κύπελλο της ΕΠΣ Αργολίδας αγωνίστηκε ως βασικός σε πέντε παιχνίδια…

Mετά την ανανέωση της συνεργασίας του με τον σύλλογό μας, υπογράμμισε στο «ermionidafc.gr»:

«Είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στην ΑΕ Ερμιονίδας. Τώρα προέχει η σκληρή δουλειά, ώστε η ομάδα, σε συνεργασία με τον προπονητή μας, να έχει το πρόσωπο που πρέπει, στα επίσημα ματς, να είναι ανταγωνιστική και δυνατή και έτσι να γεμίσουμε με χαρά και τους φιλάθλους μας. Το πρωτάθλημα θα είναι φέτος πιο δύσκολο, αλλά αυτό μας γεμίσει με περισσότερο κίνητρο για να έχουμε θέληση και αφοσίωση στο έργο μας.

Θα δώσω τα πάντα μέσα στον αγωνιστικό χώρο, ώστε να δικαιώσω τον τεχνικό μας και τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου».

Ευχόμαστε στον Μιγκέρτ Τρέσα να έχει μια καλή αγωνιστική περίοδο, με υγεία και επιτυχίες με την ομάδα μας…

Συνεχίζουμε δυνατά για ακόμα μία χρονιά!!!