Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο Μυκηναϊκός θα αντιμετωπίσει στο Κύπελλο τον Ερμή Κιβερίου

Α.Ο. Μυκηναϊκός: Στα πλαίσια της προετοιμασίας της, η ομάδα μας αντιμετώπισε στο γήπεδο της Προσύμνης σε φιλική αναμέτρηση τον Νέο Αχιλλέα...

Α.Ο. Μυκηναϊκός: Στα πλαίσια της προετοιμασίας της, η ομάδα μας αντιμετώπισε στο γήπεδο της Προσύμνης σε φιλική αναμέτρηση τον Νέο Αχιλλέα Φιχτίου τον οποίο νίκησε με σκορ 3-2! Ο Μυκηναϊκός προηγήθηκε με 1-0 και 2-1 (σκορ ημιχρόνου) με δύο γκολ του Τάσου Λάπατα, ο Χρήστος Μοσχόγιαννης σημείωσε το 3-1 στο δεύτερο ημίχρονο, για να μειώσει αργότερα η ομάδα του Φιχτίου στο τελικό 3-2.

Πραγματοποιήθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας οι κληρώσεις του Κυπέλλου και των Πρωταθλημάτων της Α1 και Α2 Κατηγορίας της ΕΠΣ Αργολίδας.

Η ομάδα μας κληρώθηκε να αντιμετωπίσει στο Κύπελλο τον Ερμή Κιβερίου μια από τις καλύτερες ομάδες της Α1 Κατηγορίας σε αγώνα που η ομάδα μας θα είναι τυπικά γηπεδούχος.

Οι αγώνες της πρώτης φάσης του κυπέλλου θα πραγματοποιηθούν το Σαββατοκύριακο 10-11 Σεπτεμβρίου.

Στο πρωτάθλημα της Α2 ο Μυκηναϊκός τοποθετήθηκε στον 1ο όμιλο, ο οποίος πέρα από την ομάδα μας απαρτίζεται από τους, ΑΓΟΝ, ΑΟ Κίου, Αγροτικό Αστέρα Μπόρσα, ΟΦ Ηλιοκάστρου, Αριστέα, Πορτοχελιακό,  Προσύμνη, Θύελλα Λιμνών, Νέο Αχιλλέα Φιχτίου, Αναγέννηση Αγίου Ανδριανού και Χώνικα 2015.

Την πρώτη αγωνιστική η ομάδα μας θα ταξιδέψει στο Ηλιόκαστρο όπου θα αντιμετωπίσει τον τοπικό ΟΦΗ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης αγωνιστικής:  Φίχτια - Λίμνες, ΑΓΟΝ-ΑΟΚ, Άγιος Ανδριανός - Πορτοχέλι, Ηλιόκαστρο- Μυκηναϊκός, Χώνικα -Αριστέας, Μπόρσα -Προσυμνη.
Ευχόμαστε μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά σε όλες τις ομάδες!