Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Κορυφώθηκαν το Σάββατο οι εκδηλώσεις της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2022»

  Κορυφώθηκαν χθές το βράδυ, Σάββατο 27 Αυγούστου, στο Ναύπλιο οι εκδηλώσεις της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2022» που τιμά τη θάλασσα και τους ανθ...

 
Κορυφώθηκαν χθές το βράδυ, Σάββατο 27 Αυγούστου, στο Ναύπλιο οι εκδηλώσεις της «Ναυτικής Ναυπλιάδας 2022» που τιμά τη θάλασσα και τους ανθρώπους της.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε νησιώτικους χορούς από τον Σύλλογο Φίλων του ΠΛΙ, επτανησιακά τραγούδια από τους "Τραγουδιστάδες τση Ζάκυθος" που προηγουμένως είχαν περιδιαβει την Παλιά πόλη του Ναυπλίου καθώς και την Φιλαρμονική του ΔΟΠΠΑΤ Δήμου Ναυπλιέων με ναυτικά εμβατήρια, υπό την διεύθυνση του Μαέστρου Θεοδόση Αντωνιάδη.

Ακολούθησε η "βαρκαρόλα" που έπλευσε με συνοδεία τις φωτισμένες βάρκες του Συλλόγου Αλιέων και επιβάτες τους Ζακυνθινούς τραγουδιστάδες και ολοκληρώθηκε με ένα υπερθέαμα πολύχρωμων βεγγαλικών που φώτισε τον ουρανό.

Η Ναυτική Ναυπλιάδα είναι μα σειρά εκδηλώσεων που έχει γίνει θεσμός για την πόλη του Ναυπλίου και περιλαμβάνει ένα πλήθος πολιτιστικών, μουσικών, ψυχαγωγικών εκδηλώσεων.

Τις επόμενες ημέρες θα πραγματοποιηθούν οι εκδηλώσεις που αναβλήθηκαν λόγω της κακοκαιρίας.

Οι φετινές εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από το Δήμο Ναυπλιέων, το ΔΟΠΠΑΤ, τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου «Ο Παλαμήδης» και την Περιφέρεια Πελοποννήσου.