Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Μόναχο 2022: Μόνο αυτή! Χρυσή η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και στα 20χλμ βάδην - Έγραψε ιστορία η Καρδιτσιώτισσα αθλήτρια

Πριν προλάβει να …κάτσει η σκόνη από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 35χλμ. βάδην, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη άρχισε να σκέφτεται το εν...

Πριν προλάβει να …κάτσει η σκόνη από την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στα 35χλμ. βάδην, η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη άρχισε να σκέφτεται το ενδεχόμενο της συμμετοχής της και στα 20χλμ. βάδην. Μια απόφαση που μπορεί να είχε κάποια επιβάρυνση στο έτσι και αλλιώς καλά προπονημένο κορμί της, αλλά αποτελούσε μια μεγάλη πρόκληση για εκείνη. Η Ντρσμπιώτη αποφάσισε να αγωνιστεί στο 20άρι και δικαιώθηκε. Έφτασε στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου με 1.29.03. Η 38χρονη μετά τα πρώτα χιλιόμετρα ακολούθησε πιστά το γκρουπ των 6- 7 αθλητριών που ήταν μπροστά και από 10ο χιλιόμετρο κι έπειτα κυνήγησε το χρυσό μετάλλιο.

Στα τελευταία πέντε χιλιόμετρα οι πέντε πρώτες αθλήτριες άλλαζαν διαρκώς θέσεις σε ένα παιχνίδι υπεροχής, ανάμεσα στην Γερμανίδα, την Πολωνή και την Ντρισμπιώτη. Στο 17ο χιλιόμετρο η Ελληνίδα επέλεξε να μπει μπροστά και να μην αφήσει κανένα περιθώριο βελτίωσης. Και να τερματίσει πρώτη.

ΣΕΓΑΣ