Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Συναυλία του Βαγγέλη Τρίγκα την Κυριακή 21 Αυγούστου στην παραλία Νέας Κίου

  Η Επιτροπή Μνήμης Νέας Κίου παράλληλα με τις εκδηλώσεις και δράσεις για την επέτειο για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, τι...

 
Η Επιτροπή Μνήμης Νέας Κίου παράλληλα με τις εκδηλώσεις και δράσεις για την επέτειο για τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική Καταστροφή, τιμά πρόσωπα της περιοχής μας που έχουν προσφέρει σημαντικό έργο στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας .
Ο Αργείος Βαγγέλης Τρίγκας πέρα από ένας σπουδαίος και κορυφαίος Έλληνας σολίστας στο μπουζούκι έχει γράψει ιδιαίτερες μουσικές συνθέσεις.
Είχαμε την χαρά στην Νέα Κίο πριν από περίπου 30 χρόνια στα πρώτα του βήματα ως δάσκαλος μουσικής να παραδίδει μαθήματα μπουζουκιού στον Μορφωτικό Σύλλογο Νέας Κίου.
Ο Βαγγέλης Τρίγκας σπάνια εμφανίζεται στον τόπο καταγωγής του και το κοινό του στην Αργολίδα ανυπομονεί να τον δει και να τον ακούσει ζωντανά.
Μαζί του η μαγική φωνή της Μαργαρίτας Καραμολέγκου και πενταμελής ορχήστρα.
Όταν ξεκινήσαμε να συζητάμε με τον Βαγγέλη για την συναυλία, είχαμε στην σκέψη μας και την συμμετοχή του Γιάννη Νόνη που ήταν ο πρώτος Μαέστρος της Φιλαρμονικής του Δήμου Νέας Κίου και παιδαγωγός στο ΚΔΑΠ Νέας Κίου.
Αλλά ο Γιάννης είχε άλλα σχέδια και έφυγε για το μεγάλο ταξίδι!
Το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε ως Επιτροπή είναι να του αφιερώσουμε αυτήν την μοναδική Συναυλία!
Σας περιμένουμε την Κυριακή 21 Αυγούστου στις 9:00 μ.μ. στο Πάρκο Εθνικής Αντιστάσεως στην παραλία Νέας Κίου.
Είσοδος ελεύθερη.
ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΜΝΉΜΗΣ ΝΕΑΣ ΚΙΟΥ
ΔΗΜΟΣ ΆΡΓΟΥΣ ΜΥΚΗΝΏΝ
ΚΕΔΑΜ
ΠΕΡΙΦΈΡΕΙΑ ΠΕΛΟΠΟΝΝΉΣΟΥ