Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Δημοπρατείται μέσα στο Σεπτέμβριο το νέο Πάρκο Αναψυχής στο Νότιο Τμήμα του Άργους με χρηματοδότηση 7.000.000 Ευρώ (βίντεο)

 Μέσα στο Σεπτέμβριο αναμένεται να δημοπρατηθεί το μεγάλο έργο για το νέο Πάρκο Αναψυχής στο Νότιο Τμήμα του Άργους, με στόχο να ενισχ...

 Μέσα στο Σεπτέμβριο αναμένεται να δημοπρατηθεί το μεγάλο έργο για το νέο Πάρκο Αναψυχής στο Νότιο Τμήμα του Άργους, με στόχο να ενισχύσει την εικόνα της περιοχής και να αναβαθμίσει τη ζωή των δημοτών, προσφέροντάς τους ένα χώρο ψυχαγωγίας, χαλάρωσης αλλά και άθλησης.

Όπως έχει πει ο δήμαρχος, θα δημιουργηθεί σε μία έκταση 40 στρεμμάτων, μεταξύ των οδών Τριπόλεως, Μακρυγιάνη και Αρχαίας Βουλής. Μέσα σε αυτή την έκταση θα γίνει δενδροφύτευση, ανοιχτό θέατρο 2.500 θέσεων, skate park, μεγάλη παιδική χαρά, χώρος άθλησης με όργανα εξωτερικού χώρου, θέσεις στάθμευσης.

Το Πρακτικό της Επιτροπής Αξιολόγησης προτάσεων για το Πρόγραμμα “Παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση του Δημόσιου Χώρου” βρίσκεται στα χέρια του Γενικού Γραμματέα Χωρικού Σχεδιασμού και Αστικού Περιβάλλοντος, Ευθύμιου Μπακογιάννη, όπως δείχνει σήμερα σε ανάρτησή του ο Δ. Καμπόσος σημειώνοντας τα εξής:

“Συνεχίζουμε για το δήμο μας με μεγάλα έργα. Έργα που ΠΟΤΕ δεν είχε δει ο τόπος μας. Έργα με αποδείξεις και όχι λόγια…..λόγια…..και παραμυθάκι για μικρά παιδιά. Η ΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!!!”