Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Η σύμβαση «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ» - Σε πόσους μήνες θα είναι έτοιμο και πόσο θα στοιχίσει

 Υπεγράφη στις 18 Αυγούστου 2022 η σύμβαση για την «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ» μεταξύ του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρ...

 Υπεγράφη στις 18 Αυγούστου 2022 η σύμβαση για την «ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΚΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ» μεταξύ του Δημάρχου Ναυπλιέων Δημήτρη Κωστούρου και του εκπροσώπου της Κ/Ξ «Σπάθης Μάριος – Ζουλός Δημήτριος», που θα εκτελέσει το έργο.

Η χρηματοδότηση θα γίνει από το: ΠΡΑΣΙΝΟ ΤΑΜΕΙΟ 297.600,01 € και από Ι.Π.(Δήμος Ναυπλιέων): 198.400,00 €, έναντι συμφωνηθείσης αξίας 391.665,43 € (χωρίς Φ.Π.Α.24%) και 485.665,13 € ( με Φ.Π.Α. 24%).

Η ολική προθεσμία εκτέλεσης των εργασιών, καθορίζονται στο αντίστοιχο άρθρο (12ο) της Διακήρυξης και στο αντίστοιχο άρθρο της ΕΣΥ. Σημειώνεται εδώ ότι η ολική προθεσμία του έργου έχει καθοριστεί σε εννέα (9) μήνες από την ημέρα υπογραφής της παρούσας σύμβασης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο αντίστοιχο άρθρο της ΕΣΥ του έργου. Η σημερινή ημερομηνία υπογραφής της Σύμβασης , αποτελεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις και ημερομηνία εγκατάστασης του αναδόχου.

Η ArgolidaMagazine παρουσιάζει στη συνέχεια ολόκληρη τη σύμβαση, όπως αυτή υπεγράφη: