Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αποφάσεις της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Πελοποννήσου - Δεν υπήρχαν θέματα για την Αργολίδα

  Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου. ...

 Αποφάσεις για σειρά σημαντικών θεμάτων έλαβε η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου που συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη 4 Αυγούστου.

Μεταξύ άλλων, η Επιτροπή ενέκρινε το πρακτικό 1 του ηλεκτρονικού διαγωνισμού του με προϋπολογισμό 1.200.000 ευρώ έργου επανάχρησης, εκσυγχρονισμού και αναβάθμισης δύο κτηρίων της Μητρόπολης Κορίνθου (Βιβλιοθήκη και Εκθετήριο) για την ανάδειξή τους ως Πνευματικά Κέντρα.

Ακόμα προέβη στην έγκριση του 1ου πρακτικού του διαγωνισμού για το με προϋπολογισμό 2.700.000 ευρώ έργο που αφορά στο νέο σχολικό συγκρότημα του Δήμου Ελαφονήσου, όπως επίσης και του 2ου πρακτικού ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης της επιτροπής διαγωνισμού για προϋπολογισμού 850.000 ευρώ έργου σήμανσης, ασφάλισης και λοιπών εργασιών στην εθνική οδό 86 Κροκεές – Μολάοι – Μονεμβασιά.

Η Επιτροπή, εξ άλλου, ενέκρινε το 2ο πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης της επιτροπής διαγωνισμού του με προϋπολογισμό 1.400.000 ευρώ έργου αποκατάστασης τεχνικών έργων και βλαβών οδικού δικτύου, καθαρισμού και ενίσχυσης πρανών για αντιπλημμυρική προστασία στις πυρόπληκτες πέρυσι τον Αύγουστο περιοχές του Δήμου Ανατολικής Μάνης.

Στη σημερινή συνεδρίαση, ακόμα, εγκρίθηκε επίσης το 2ο πρακτικό ελέγχου δικαιολογητικών κατακύρωσης του διαγωνισμού για το με προϋπολογισμό 1.000.000 ευρώ έργο συντήρησης κατά τμήματα της 1ης επαρχιακής οδού Καλαμάτα – Καρδαμύλη – Οίτυλο.

Ενέκρινε επίσης η Οικονομική Επιτροπή το 1ο πρακτικό αποσφράγισης και αξιολόγησης των δικαιολογητικών για την ανάδειξη αναδόχου στο προϋπολογισμού 300.000 ευρώ έργο καθαρισμού ρεμάτων και αντιπλημμυρικών παρεμβάσεων στις πυρόπληκτες περιοχές του Δήμου Οιχαλίας.

Προέβη εξ άλλου η Επιτροπή στην ανάδειξη προσωρινού μειοδότη για το με προϋπολογισμό 500.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης της επαρχιακής οδού Δημητσάνα – Στεμνίτσα – Ελληνικό – Μεγαλόπολη, όπως και οριστικού μειοδότη για το προϋπολογισμού 370.000 ευρώ έργο συντήρησης και βελτίωσης του επαρχιακού δρόμου 55 Βαλτεσινίκο – Μυγδαλιά – Θεόκτιστο.