Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΑΕΚ Άργους Μπάσκετ: Reunion παικτών με διασκεδαστική διάθεση!

34 χρόνια μετά από την εφηβική τους ηλικία και τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τα χρώματα της ΑΕΚ Άργους, παίκτες που αγωνίστηκαν στα ...

34 χρόνια μετά από την εφηβική τους ηλικία και τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις με τα χρώματα της ΑΕΚ Άργους, παίκτες που αγωνίστηκαν στα τέλη της δεκαετίας του ’80, υπό την καθοδήγηση του προπονητή Jim Zamanis, θα ανταμώσουν και πάλι την Τετάρτη 10 Αυγούστου στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους, για… να θυμηθούν τα παλιά!

Την οργάνωση του μπασκετικού αυτού reunion ανέλαβε ο παλαίμαχος παίκτης της ΑΕΚ Άργους Σαράντος Φλέσσας και με ανακοίνωσή του στο facebook αναφέρει τα εξής:

«Αγαπητή συμπαίκτες,

με εντολή του coach μας Jim Zamanis, σας στέλνω πρόσκληση συμμετοχής σε συγκέντρωση αναμνηστικού αγώνα μπάσκετ βετεράνων παικτών της ΑΕΚ Άργους, που αγωνίστηκαν κατά τις περιόδους 1988 – 1989 - 1990 και έχουν γεννηθεί το 1974, 1975 ή το 1976.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Άργους (κάστρο της ομάδας) την Τετάρτη 10 Αυγούστου 2022, με ώρα προσέλευσης 19:30.

Σκοπός της συγκέντρωσης είναι να χάσουμε κάνα ξύγκι, να θυμηθούμε παλιές στιγμές και στο τέλος να πούμε τα νέα μας και να πιούμε καμιά μπίρα!!!

Σε περίπτωση που θυμηθείτε κάποιον παλαιό συμπαίκτη (αποκλειστικά σε αυτές τις ηλικίες, 1974 έως 1976) που δεν έχει συμπεριληφθεί στο γκρουπ, καλέστε τον να δηλώσει συμμετοχή με τηλεφωνική επικοινωνία στο 6946126420, Jim Zamanis.

Παρακαλείσθε επίσης να ενημερώσετε, γράφοντας στο γκρουπ αν θα έρθετε ή όχι. Όποιος δεν έρθει πάντως, θα παίρνει κάμψεις ως το επόμενο reunion, λέει ο coach»!