Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ: Συμπεράσματα από το ισόπαλο (0-0) φιλικό παιχνίδι με τον Παναργειακό στο ΔΑΚ Άργους (πλούσιο φωτορεπορτάζ)

  Παρουσίασε αγωνιστικότητα, έδειξε πειθαρχία στο παιχνίδι της και πίστη στο πλάνο που είχε καταρτιστεί πριν από τον αγώνα και έτσι η ΑΕ Ερμ...

 Παρουσίασε αγωνιστικότητα, έδειξε πειθαρχία στο παιχνίδι της και πίστη στο πλάνο που είχε καταρτιστεί πριν από τον αγώνα και έτσι η ΑΕ Ερμιονίδας ήρθε ισόπαλη (0-0) στο φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας με τον Παναργειακό στο ΔΑΚ Άργους το απόγευμα της Κυριακής (10/10), στο ντεμπούτο του Μάρκου Στεφανίδη στον πάγκο της.

Το ματς θύμισε… επίσημο αγώνα, είχε δύναμη και πάθος, με τους δυο τεχνικούς να δοκιμάζουν πράγματα εν όψει της ενάρξεως τους πρωταθλήματος, κάνοντας από τέσσερις αλλαγές ο καθένας τους από το 60’ και μετά. Η ομάδα μας, για την οποία αγωνίστηκαν και νέοι παίκτες, προσπάθησε να παίξει παιχνίδι κατοχής με καλή και σωστή κυκλοφορία και πίεση στον αντίπαλο, όποτε αυτό χρειαζόταν…

Το πρώτο ημίχρονο ήταν μοιρασμένο και αμυντικά τις δυο φορές που απειλήθηκε η ομάδα μας, «μίλησε» ο Γιώργος Πονηρός… Ο σύλλογός μας θα μπορούσε να είχε σκοράρει, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο, διάστημα στο οποίο έδειξε καλύτερο πρόσωπο από τον αντίπαλό του, όταν και δημιούργησε τις περισσότερες ευκαιρίες, έχοντας… πνοή και από τις αλλαγές (Ίλσι Κάλα, Τρέσα, Αντωνίου). Τζιέρης και Πρωτόπαπας (τερματοφύλακας)… καθάρισαν τις δυο φορές που ο Παναργειακός έδειξε απειλητικός.

Ο Μάρκος Στεφανίδης ξεκίνησε τον Πονηρό στο τέρμα, τους Βιρβίλη και Τζιέρη κεντρικούς αμυντικούς, τον Μάρκου στα δεξιά της άμυνας και τον Μηλιώτη στα αριστέρα. Ως αμυντικά χαφ ήταν οι Μίχος και Λουΐτζι Μπαρμπιέρι, με τον Χασάν πιο μπροστά τους. Στην κορυφή της επίθεσης αγωνίστηκε ο Τριμπόνιας, με τους Γιόχαν και Μπρούνο Εμπαλό στα άκρα. 

Στο 16’ ο Αντωνόπουλος σούταρε από πλάγια και αριστερά μέσα στην περιοχή και ο Πονηρός με υπερένταση έβγαλε σε κόρνερ. Απάντησε η ομάδα μας στο 18’, όταν η μπάλα έφτασε στον Λουίτζι ανάμεσα στο κέντρο και τη μεσαία γραμμή, ο τελευταίος έβγαλε ωραία στον Μάρκου, ο οποίος είχε ανέβει από δεξιά, αλλά το σουτ του κόντραρε σε αμυντικό. Στο 29’ ο Γιόχαν για τον σύλλογός μας έκανε πολύ ωραία και επικίνδυνη σέντρα από δεξιά, και έκοψαν σωτήρια οι αμυντικοί. Στο 38’ από λάθος αντίδραση της άμυνά μας, η μπάλα έφτασε στον Καμπεράι, ο οποίος βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Πονηρό, αλλά ο έμπειρος τερματοφύλακας κατάφερε να αποκρούσει σε κόρνερ.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ΑΕ Ερμονίδας έχοντας και νέα πρόσωπα στο σύνθεσή της από το 58’ και μετά που ξεκίνησαν οι αλλαγές, έδειξε ακόμα πιο φρέσκο πρόσωπο, δημιουργώντας περισσότερες φάσεις, από τις οποίες δημιουργήθηκαν προϋποθέσεις για γκολ.

Στο 62’ απείλησε ο Παναργειακός, όταν έγινε ωραία κάθετη μπαλιά από τον Αντωνόπουλο στον Καμπεράι, ο οποίος πάτησε περιοχή, αλλά την ώρα που σούταρε ο Τζιέρης έπεσε σωτήρια στα πόδια του. Ο Εμπαλό βρέθηκε σε καλή θέση στο 65’ έκανε το σουτ, η μπάλα κόντρα σε κόρνερ. Ακολούθησε στο 66’ ένα καλή στιγμή. Ο Μηλιώτης πέρασε την μπάλα δεξιά στον Εμπαλό, ο οποίος έκανε συρτή σέντρα μέσα στην περιοχή, αλλά έκοψαν οι αμυντικοί. Στο 74’ ο Τρέσα βρήκε πολύ ωραία δεξιά τον Τριμπόνια, ο οποίος έκανε σέντρα σουτ, με την μπάλα να απειλεί την εστία του Βλάχου. Στο 70’ έγινε για τους «λύκους» ωραία κάθετη μπαλιά στον Καμπεράι, αλλά ο Πρωτόπαπας… διάβασε τη φάση, βγήκε εκτός περιοχής και έδιωξε σε πλάγιο άουτ.

Στο 83’ ο Εμπαλό εκτέλεσε φάουλ έξω από την περιοχή και ο Βλάχος έδιωξε πολύ δύσκολα σε κόρνερ, ενώ η μπάλα είχε πορεία ψηλά προς την αριστερή του γωνία.

Στο κόρνερ του ακολούθησε, ο Τρέσα σούταρε μέσα από την πριοχή, η μπάλα κόντραρε, ακολούθησε νέα προσπάθεια από τον μέσο της ομάδας μας, με τον Βλάχο να διώχνει σε κόρνερ. Στο 86’ μετά από ωραία δημιουργία ανάμεσα σε Ίλσι Κάλα, Μηλιώτη και Εμπαλό, ο τελευταίος βρέθηκε δεξιά μέσα στην περιοχή, αλλά η τελική του πάσα δεν ήταν καλή και έδιωξαν οι αμυντικοί.

Διαιτητής ήταν ο Μαυροκορδόπουλος με βοηθούς τον Θεοδώρου και τον Αργυρόπουλο.

ΑΕ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ (Μάρκος Στεφανίδης/4-2-1-3): Πονηρός (70’ Πρωτόπαπας), Μάρκου, Τζιέρης, Βιρβίλης, Μηλιώτης, Λουϊτζι Μπαρμπέρι (64’ Αντωνίου), Μίχος, Χασάν (55’ Ίλσι Κάλα), Τριμπόνιας, Γιόχαν (55’ Τσέσα), Μπρούνο Εμπαλό.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Τζαναβάρας/4-2-3-1): Βλάχος, Πατσιαβούρας (70’ Τσίρος), Μαλισόβας, Σακελλαρόπουλος, Τσάνι (70’ Γιγίνης), Βήτος, Αντωνόπουλος, Στρέμπας (60’ Τσιράκης), Καμπεράι, Πλαστουργός, Τσιώλης (75’ Θεοδοσιάδης).

Δείτε εικόνες από τον φιλικό αγώνα:

Δείτε εικόνες από την προθέρμανση της ομάδας και από την πρώτη αναγνωριστική της βόλτα στον αγωνιστικό χώρο:

Φωτογραφίες και από Παναργειακός ΑΠΟ NEWS (Facebook)

https://www.ermionidafc.gr/