Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

"Δεν με ενδιαφέρει νέα υποψηφιότητα -Το πεδίο είναι ελεύθερο" δήλωσε στο “Ionian Tv” ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας

   Δεν με ενδιαφέρει  η νέα υποψηφιότητα δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε ...

 

 Δεν με ενδιαφέρει  η νέα υποψηφιότητα δήλωσε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Παναγιώτης Νίκας κατά τη διάρκεια συνέντευξης που παραχώρησε στη δημοσιογράφο Λίνα Μπάστα από τον τηλεοπτικό σταθμό “Ionian Tv” και στον δημοσιογράφο Θανάση Λαγό από την “Ε” .

Ο κ. Νίκας δήλωσε: “οι θέσεις ανήκουν σε όλο τον κόσμο και εν πάση περιπτώσει δεν θα με στεναχωρούσε αν σε αυτή τη θέση καθόταν και κάποιος άλλος και να τον βοηθήσω εγώ με όλες μου τις δυνάμεις”

Επισήμανε μάλιστα πως έχει ενημερώσει τον πρωθυπουργό για τις σκέψεις του και έκλεισε  την απάντηση του με το εξής: "Το πεδίο είναι ελεύθερο."

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Νίκα στην ερώτηση αν θα είναι πάλι υποψήφιος:

Παναγιώτης Νίκας: "Με έχουν ρωτήσει πάρα πολλές φορές, λες και ένα πρόσωπο συνδέεται απολύτως με ένα θεσμό. Εγώ ήρθα εδώ ακούγοντας μια συγκεκριμένη πρόταση. Το αν θα συνεχίσω να είμαι ή δεν θα είμαι εδώ, είναι ένα θέμα το οποίο θα κριθεί από άλλους. Ιδιαίτερα από τον πρωθυπουργό της χώρας. Προφανώς έχω και μια ομάδα 100 ανθρώπων. Το καταλαβαίνετε; Αλλά να σας δώσω μια είδηση αφού με ρωτάτε:  Δεν με ενδιαφέρει.

Λίνα Μπάστα:  Μάλιστα, δεν σας ενδιαφέρει αν θα είστε πάλι υποψήφιος.;

Παναγιώτης Νίκας: Δεν με ενδιαφέρει γιατί αισθάνομαι ότι εγώ αγωνίζομαι να προσφέρω όσα πέρα όσο περισσότερα μπορώ, ότι αυτές οι θέσεις ανήκουν σε όλο τον κόσμο και εν πάση περιπτώσει δεν θα με στεναχωρούσε αν σε αυτή τη θέση καθόταν και κάποιους άλλος και να τον βοηθήσω εγώ με όλες μου τις δυνάμεις.

Δεν κινούμαι ως άτομο μόνο από φιλοδοξίας. Ξέρω ποια είναι η αρχή, ποιο είναι το τέλος. Στη ζωή μου έχω ζήσει πολλές και διάφορες καταστάσεις. Ξέρετε, υπάρχουν πολλοί περισσότεροι άνθρωποι, πάρα πολλοί άνθρωποι που μπορούν να τα κάνουν αυτά πολύ καλύτερα από μένα. Το ξέρω αυτό. Λυπάμαι για το γεγονός ότι δεν ασχολούνται, γιατί πάρα πολλοί πολλοί σημαντικοί άνθρωποι δεν θέλουν να μπουν σε αυτή τη διαμάχη των πολιτικάντηδων, των κομματαρχών, των κομματαρχίσκων και όλα αυτά...  Κάποιοι δεν σέβονται ούτε ιερό, ούτε όσιο.

Επομένως εγώ δεν συνδέω ούτε την προσωπικότητά μου, ούτε την πορεία μου, ούτε τη ζωή μου με τη συγκεκριμένη θέση.

Προφανώς για τις σκέψεις μου αυτές υπάρχει ενημέρωση σε ανώτατο επίπεδο. Έχω την τιμή να επικοινωνώ και με τον πρωθυπουργό της χώρας. Το ξέρετε αυτό; Επομένως, με εμένα δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Το πεδίο είναι ελεύθερο."

Πηγή https://eleftheriaonline.gr

Πηγή: aftodioikisi.gr