Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αγιασμός για την Τουριστική σχολή ΙΕΚ Τουρισμού - Πελοποννήσου στο 'Αργος

Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα τελετή Αγιασμού της εκπ χρονιάς 2022 2023 στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο στο Αργος που στεγάζεται η...

Πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη εβδομάδα τελετή Αγιασμού της εκπ χρονιάς 2022 2023 στο Κωνσταντοπούλειο Μέγαρο στο Αργος που στεγάζεται η Τουριστική Σχολή ΙΕΚ Τουρισμού/ Πελ/σου.

Τον Αγιασμό πραγματοποίησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Αργολίδας Νεκτάριος και πατήρ Γεώργιος Σελλής όπου και ευλόγησαν του μαθητές -τριες το προσωπικό και τους καθηγητές.

Παρευρέθηκαν επίσης από τον Δήμο Άργους Μυκηνών, ο Δήμαρχος κος Καμπόσος Δημήτριος, ο Αντιδήμαρχος κος Κρίγγος Δημήτριος αλλά και ο Βουλευτής του Νομού κ Ανδριανός Ιωάννης οι οποίοι απηύθυναν χαιρετισμό με ευχές για την νέα εκπαιδευτική χρονιά. Στην εκδήλωση είχε προσκληθεί και η Υφυπουργός Τουρισμού κα Ζαχαράκη Σοφία η οποία την ίδια ημέρα λόγο αδιαθεσίας δεν μπόρεσε τελικά να παρευρεθεί αλλά απέστειλε τις ευχές της για την νέα χρονιά.

Η Τουριστική σχολή ΙΕΚ Πελ/σου έχει αναπτύξει για φέτος 10 τμήματα με τις παρακάτω 3 ειδικότητες σε πρωινή και απογευματινή λειτουργία που ξεπερνούν σε δύναμη τους 160 μαθητές -τριες:
• Στέλεχος Μονάδων Φιλοξενίας
• Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας
• Στέλεχος Διοίκησης και Οικονομίας στον Τουρισμό ( Τεχνικός Τουριστικού Πρακτορείου)
Η φοίτηση είναι διετής με 6 μηνη αμειβόμενη πρακτική άσκηση σε τουριστικές επιχειρήσεις σε όλη την Ελλάδα και οδηγεί μετά από εξετάσεις πιστοποίησης σε Δίπλωμα επιπέδου 5 σύμφωνα με το Εθνικό πλαίσιο προσόντων με προοπτική εισαγωγής σε ΑΕΙ κατόπιν σχετικών εξετάσεων και αντίστοιχης προκηρύξεως.
ΑΡΓΟΣ 31/10/2022
Ο Δ/ΝΤΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ ΚΑΧΡΙΜΑΝΗΣ