Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Εγκρίθηκαν οι όροι της παραχώρησης απλής χρήσης των εγκαταστάσεων στην θέση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ - Οι εγγυητικές

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ 22ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 18ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022 <Λήψη απόφασης για έγκριση όρων για παραχώρηση απλής χρήσης των εγ...

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

22ο ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΤΗΣ 18ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2022

<Λήψη απόφασης για έγκριση όρων για παραχώρηση απλής χρήσης των εγκαταστασεων στην θέση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ>

Αποφασίζει ομόφωνα:

1. Εγκρίνει την παραχωρηση της απλής χρήσης των εγκαταστάσεων στη θέση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ συνολικού εμβαδού προς παραχωρηση 321,92 τ.μ. ήτοι:

  Κτιριο 1 εμβαδού 98,17τ.μ.

  Ταρατσα κτιρίου 1 εμβαδού 78 τ.μ.( 6,5χ12)

  Ταρατσα κτιρίου 2 εμαβδού 35,75 τ.μ.

  Χωροι μεταξυ κτιριου 1 και 2 εκτάσεως 60 τ.μ.

  Χωρος εκτάσεως 50 τ.μ. εννατι κτιρίου 1 κατωθεν καστρου ΑΚΡΟΝΑΥΠΛΪΑ

που βρίσκονται στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ναυπλίου στην τελευταία πλειοδότρια εταιρεία GOLD AMMOS NAFPLIO 8E.E. η οποία προσέφερε το ποσό των 20.001,00€ για όλο το πρωτο έτος της παραχωρησεως για το χρονικό διαστημα 10 ετων .

Η παραχωρηση θα αρχίζει από την ημερα εγκρισης της απόφασης παραχωρησης. Για την ημερομηνία έναρξης και λήξης της παραχωρήσεως θα ενημερωθεί ο πλειοδότης με σχετικό έγγραφο από το ΔΛΤΝ

2. Για την παραχώρηση έχουν ισχύ όλοι οι όροι και οι προϋποθέσεις που αναφέρονται στην εισήγηση του κ. Προέδρου του .

3. Η παρούσα να αποσταλεί στο ΓΕΝ για συμφωνη γνωμη και στο Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για την έγκριση της .

Κατόπιν των ανωτέρω το Δ/Σ υπογράφει το πρακτικό αυτό ( πράξεις 89-90 )ως εξής:

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ

Αναστάσιος Ζαφείρης Αναστασιος Πέζος

ΤΑ ΜΕΛΗ

Παπακωνσταντινου Π.

Μπακλαγης Τ.

Καραγιάννης Δ

Κρίγγος Δ.

Χειβιδοπουλος Αν

ΑΚΡΙΒΕΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ

ΤΟΥ Δ/Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ ΖΑΦΕΙΡΗΣ


ΟΙ ΕΓΓΥΗΣΕΙΣ:

 ΑΡΘΡΟ 4

1. Η παραχωρησιούχος οφείλει να αντικαταστήσει την εγγυητική συμμετοχής με άλλη το ποσό της οποίας ανέρχεται στο συνολο του επιτευχθεντος ετησιου αντάλλαγματος ητοι 20.001,00€ η οποία , παραμένει στο Δ.Λ.Τ.Ν μέχρι πέρατος της παραχώρησης και καλύπτει την ακριβή εκπλήρωση από τον παραχωρησιούχο των όρων τόσο της διακηρύξεως όσο και της παραχωρήσεως και η εγγυητική αυτή 0α ανανεώνεται κάθε έτος και θα είναι ίση κάθε φορά με το ετήσιο αντάλλαγμα .

2. Επίσης η παραχωρησιούχος θα καταθέσει στο ΔΛΤΝ και δεύτερη εγγυητική επιστολή ύψους 10% επί του αρχικώς επιτευχθέντος ετησίου ανταλλάγματος η οποία θα παραμείνει στο ΔΛΤΝ και μετά το τέλος της παραχωρήσεως για κάλυψη τυχόν ζημιών και εκκρεμοτήτων μετά την λήξη της.

3. Η παραχωρησιουχος αμέσως μετα την κοινοποίηση σε αυτήν της έγκρισης παραχωρησης και παντος όχι σε περισσότερο από πεντε ημερες θα καταθεσει στο ΔΛΤΝ εγγυητική επιστολή υψους 5.000,00€ που θα καλύπτει την ορθή και εμπρόθεσμη εκτέλεση των εργων που αναφέρονται στο άρθρο 3 παρ. 1 η οποία θα επιστραφεται στην παραχωρησιούχο μετα την πληρη εκτελεση των εργων και την έγκριση τους από τις αρμόδιες υπηρεσίες

Οι εγγυητικές θα είναι από αναγνωρισμένη Ελληνική Τράπεζα ή Τράπεζα της ευρωπαϊκής ένωσης η οποία θα επιβεβαιώνεται και από ελληνικό χρηματοπιστωτικό ίδρυμα

4. Ο παραχωρησιούχος υποχρεούται να ορίσει αξιόχρεων εγγυητή, ο οποίος θα υπογράψει Υπεύθυνη δήλωση και θα προσκομίσει φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα και θα καταστεί αλληλέγγυος και εξ ολοκλήρου Υπεύθυνος με αυτόν για την εκπλήρωση των όρων της παραχωρήσεως.

Η απόφαση όπως αναρτήθηκε στη ΔΙΑΥΓΕΙΑ