Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου Δημήτρης Ορφανός παρών στην παρέλαση στο Ναύπλιο

 Η επέτειος του «ΟΧΙ» γιορτάστηκε με έντονο το αίσθημα της εθνικής υπερηφάνειας σε όλο το Δήμο Ναυπλιέων με καταθέσεις στεφάνων και μαθητ...

 Η επέτειος του «ΟΧΙ» γιορτάστηκε με έντονο το αίσθημα της εθνικής υπερηφάνειας σε όλο το Δήμο Ναυπλιέων με καταθέσεις στεφάνων και μαθητικές παρελάσεις σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες του Δήμου.

Στο Ναύπλιο την έναρξη της παρέλασης έκανε η Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου και απέσπασε το θερμό χειροκρότημα των πολιτών καθώς και αρκετών επισκεπτών που κατέκλυσαν την πόλη για το εορταστικό τριήμερο.

Την παρέλαση παρακολούθησε και υποψήφιος Δήμαρχος Ναυπλίου και πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ναυπλίου Δημήτρης Ορφανός ο οποίος έκανε και την ακόλουθη δήλωση. 

"Τιμή και Δόξα στους ήρωες του ’40.

Σε όλους αυτούς που δεν δίστασαν να προσφέρουν τη ζωή τους για την Ελεύθερη Ελλάδα, την Δημοκρατία και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια.

Τους απλούς ανθρώπους, που έκαναν στα πεδία της μάχης τον ελεύθερο κόσμο να μιλά για το μεγαλείο και την προσφορά της Ελλάδας στους κοινούς αγώνες.

Με αυτήν την παρακαταθήκη συνεχίζουμε και σήμερα τον αγώνα ως Έθνος Ελλήνων εναντίον κάθε εχθρού που απειλεί την ελευθερία μας, τα κυριαρχικά μας δικαιώματα, την ιστορία μας, την δημοκρατία και την αξιοπρέπεια μας.  

                                         ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΕΣ …..ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΑΔΑ"

 

 

Γραφείο Τύπου συνδυασμού "Όραμα Δημιουργίας - Δημήτρης Ορφανός"