Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Α1: Πανναυπλιακός - Τροιζηνιακός 1-1

Τροιζηνιακός FC: Την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος είχαμε χθες Κυριακή στο στάδιο Ναυπλίου με αντίπαλο την ομάδα του Πανναυπλιακού 2017, μ...


Τροιζηνιακός FC: Την 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος είχαμε χθες Κυριακή στο στάδιο Ναυπλίου με αντίπαλο την ομάδα του Πανναυπλιακού 2017, με τελικό αποτέλεσμα 1-1, γκολ τα οποία σημειώθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο.
Στο πρώτο ημίχρονο ελέγχαμε το ρυθμό του παιχνιδιού, όπου παρά τον πολύ κακό αγωνιστικό χώρο προσπαθήσαμε να παίξουμε σωστό ποδόσφαιρο με τη μπάλα κάτω και να δημιουργήσουμε φάσεις.
-Στο 13’ με σουτ του Σούχλα που αποκρούστηκε,
-στο 20’ με κεφαλιά του Μικρού στο δεύτερο δοκάρι, αστόχησε ψηλά,
-στο 27’ σουτ του Μπάζε ελάχιστα έξω,
-στο 39’ σουτ του Βασιλέρη, απέκρουσε ο τερματοφύλακας,
Ο αντίπαλος απείλησε στο 25’ με απευθείας χτύπημα φάουλ και στη ρίζα του κάθετου δοκαριού και στο 41’ όταν από αμυντικό λάθος, αντίπαλος βγήκε στο πλάι, επέλεξε να πασάρει αριστερά σε συμπαίκτη το πλασέ του οποίου πέρασε άουτ.
Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε λίγο, προηγηθήκαμε 0-1 στο 61’ από φάουλ του Σταματέλου στο οριζόντιο δοκάρι και στην επιστροφή ο Μπάζε με κεφαλιά σκόραρε.
Στο 70´ ο αντίπαλος ισοφάρισε με απευθείας χτύπημα φάουλ και αφού η μπάλα βρήκε στο κεφάλι παίκτης μας και άλλαξε πορεία.
Έπειτα έγιναν φάσεις και για τις δυο ομάδες με αρνητικό πρωταγωνιστή την διαιτησία με πολλά λάθη εκατέρωθεν.
- Δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτυ υπέρ μας σε ανατροπή του Καλύβα από τον αντίπαλο τερματοφύλακα όπου του πήρε την μπάλα και τον ανέτρεψε και
- ακυρώθηκε γκολ της αντιπάλου ομάδας από μακρινό φάουλ ως οφσαιντ και παρεμπόδιση του τερματοφύλακα μας, όπου θα πρέπει να δούμε το βίντεο.
Γενικότερα η διαιτησία ήταν κατώτερη των περιστάσεων ενός τέτοιου ματς και ειδικά μετά την επίτευξη του τέρματος μας, εισπράξαμε πολλά σφυρίγματα κατά μας, χωρίς λόγο!
Η σύνθεση για την ομάδας μας:
Αντωνόπουλος, Βελτσάνης, Βασιλέρης, Καλύβας, Μικρός Ν. (45’ Μπουρίκας), Κορδαλής (43’ Δρούγκας λ.τ.), Σούχλας (67’ Σαλταπίδας) Σταματέλος, Κατσέλη (67’ Ζώρας), Μπάζε, Σαμπάνης Δ.
Εκ του γραφείου του Α.Σ. ΤΡΟΙΖΗΝΙΑΚΟΥ