Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Μετά την αναστολή των Πρωταθλημάτων η ομάδα της Ερμιόνης αντιμετωπίζει σε φιλικό αγώνα τον Φοίνικα στη Νέα Επίδαυρο την Κυριακή (02/10)

  Τις δυνάμεις της κόντρα στον Φοίνικα στη Νέα Επίδαυρο θα τεστάρει η ομάδα μας την Κυριακή (02/10), καθώς θα δώσει νέο φιλικό  παιχνίδι… Το...

 Τις δυνάμεις της κόντρα στον Φοίνικα στη Νέα Επίδαυρο θα τεστάρει η ομάδα μας την Κυριακή (02/10), καθώς θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι… Το ματς έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 17:00.

Ο προπονητής μας Κώστας Καλογιαννίδης περιμένει από τους παίκτες να δείξουν σε ακόμα μεγαλύτερο διάστημα μέσα στο παιχνίδι τα στοιχεία που θέλει, τόσο επιθετικά όσο και αμυντικά, με δεδομένο ότι και τα νέα πρόσωπα έχουν συμπληρώσει περισσότερο χρόνο με την ομάδα.

Το ματς αποτελεί ένα γερό «τεστ» και για τους δυο συλλόγους, εν όψει της έναρξης του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, με στόχο να βγουν πολύτιμα συμπεράσματα για τον βαθμό ετοιμότητάς τους. Ο Φοίνικας έχει ενισχυθεί, ενώ προέρχεται από την κατάκτηση του Super Cup Αργολίδας (2-1 τον Παναργειακό στο ΔΑΚ Άργους).

Εκτός αποστολής θα είναι οι Παναγιώτης Λαντίκας και Δημήτρης Λέρμας, οι οποίοι συνεχίζουν να αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ακολουθούν θεραπευτική αγωγή και ο Κώστας Καλογιαννίδης περιμένει να επιστρέψουν το συντομότερο δυνατό στο πρόγραμμά του συλλόγου. Ο Ίλσι Κάλα αισθάνθηκε ένα τσίμπιμα στον τετρακέφαλο στην προπόνηση της Παρασκευής (30/09) και το Σάββατο (01/10) η κατάστασή του θα εκτιμηθεί ξανά.

Η προπόνηση το Σάββατο (01/10) είναι προγραμματισμένη για τις 16:15 στο γήπεδο της Ερμιόνης.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες από τις τελευταίες προπονήσεις της ομάδας μας:

  

https://www.ermionidafc.gr/