Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Εγκρίθηκε η δημοπρασία των εγκαταστάσεων στη θέση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ για 10 χρόνια με μίσθωμα 20.000 Ευρώ ετησίως

  Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την παραχώρηση απλης χρησης των εγκαταστάσεων στην θέση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ> Αφού διαπιστώθηκε α...

 Έγκριση πρακτικών δημοπρασίας για την παραχώρηση απλης χρησης των εγκαταστάσεων στην θέση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ>

Αφού διαπιστώθηκε απαρτία των μελών του Δ/Σ ο κ. Πρόεδρος εισηγείται να συζητηθεί το ανωτέρω θέμα και λέγει ότι όπως γνωριζετε την 10/6/2022 εγινε πλειοδοτική δημοπρασία για την παραχώρηση απλης χρήσης των εγκαταστάσεων στη θέση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ συνολικού εμβαδού προς παραχωρηση 321,92 τ.μ. που βρίσκονται στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ναυπλίου.. Ενώπιων της επιτροπής διαγωνισμού κατατέθηκε εμπρόθεσμα ένας φάκελος και κατά την διάρκεια του ελέγχου των δικαιολογητικών και ενώ είχε παρέλθει η προθεσμία υποβολής φακέλων κατετέθητε εκπρόθεσμα φάκελος ενδιαφερόμενου συνοδευόμενος από εκπρόθεσμη επίσης ένσταση. Η επιτροπή διαγωνισμού δεν έκανε δεκτό ούτε τον φάκελο ούτε την ένσταση διοτι ηταν εκπρόθεσμα.

Αποφασίζει ομόφωνα Επικυρώνει το πρακτικό της πλειοδοτικής δημοπρασίας με σφραγισμένες προσφορές για την παραχώρηση παραχώρηση απλής των εγκαταστάσεων στη θέση ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ συνολικού εμβαδού προς παραχωρηση 321,92 τ.μ. που βρίσκονται στη Χερσαία Ζώνη Λιμένα Ναυπλίου για το χρονικό διάστημα δεκα (10) ετών που θα αρχίζει από την ημέρα έγκρισης της απόφασης παραχώρησης επ ονόματι της τελευταίας αναδειχθείσας πλειοδότριας εταιρείας GOLD AMMOS NAFPLIO 8E.E. η οποία προσέφερε το ποσό των 20.001,00€ για όλο το πρωτο έτος της παραχωρησεως και το οποίο θεωρεί συμφέρον για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Ναυπλίου.

Δείτε την ανάρτηση στη Διαύγεια του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Ναυπλίου:



Η ανάρτηση