Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ναυτικός Όμιλος Ναυπλίου: ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ BABY POLO ΚΑΙ POLO ACADEMY ΤΟΥ ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

  ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ BABY POLO ΚΑΙ POLO ACADEMY ΤΟΥ ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ Με καλεσμένο τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών...

 ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΠΡΩΤΑ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ BABY POLO ΚΑΙ POLO ACADEMY ΤΟΥ ΝΟ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Με καλεσμένο τον Ναυτικό Όμιλο Πατρών, μια από τις καλύτερες ομάδες υποδομών της χώρας και ιστορικότερες του χώρου δόθηκαν χθες 3 φιλικοί αγώνες.
Συνολικά 25 αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου ηλικίας 11 έως 5(!) ετών, καθοδηγούμενοι από τους προπονητές μας Χρήστο Δημούλη και Μαρία Δημητριάδου, δοκίμασαν τις δυνάμεις τους στο υπέροχο άθλημα της υδατοσφαίρισης. Με μόλις τους 7 από τους προαναφερθέν να έχουν προηγούμενη εμπειρία, οι μονομαχίες ήταν ιστορικές! Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία του ΝΟ Ναυπλίου που συγκροτεί τμήματα πόλο για τόσο μικρές ηλικίες (Baby Polo 5 έως 7 ετών και POLO ACADEMY 7 και άνω) και το αποτέλεσμα μας γέμισε χαμόγελα. Πρώτα φιλικά για τη νέα σεζόν και για το τμήμα των Προ Μίνι με τα παιδιά να δείχνουν ότι με τις καθημερινές προπονήσεις τους δυναμώνουν συνεχώς, παίζοντας πολύ καλά απέναντι σε μια πολύ καλη ομάδα.
Ευχαριστούμε το ΝΟ Πατρών και τις προπονήτριες του κα.Γωγω Τσινιά και κα.Λια Μπαρτζελά, για την αποδοχή την πρόσκλησης μας και τη συνεργασία μας, ευχόμαστε σε νέα συνάντηση στο άμεσο μέλλον.