Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου να αναλάβει τις τεράστιες ευθύνες της και να αποκαταστήσει τις κακοτεχνίες και παραλήψεις στο κτήριο του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας

Έφτανε μια συνηθισμένη βροχή την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στην περιοχή της Πρόνοιας Ναυπλίου για να αποδειχτούν οι καταγγελίες του Παπα Λευτέρ...

Έφτανε μια συνηθισμένη βροχή την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου στην περιοχή της Πρόνοιας Ναυπλίου για να αποδειχτούν οι καταγγελίες του Παπα Λευτέρη και να αναδειχτούν οι κακοτεχνίες, οι παραλήψεις, ακόμα και αλλαγές σε όσα προέβλεπε η μελέτη, στο εντελώς καινούργιο κτήριο του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας, το οποίο δεν έχει λίγους μήνες που λειτουργεί και το οποίο παρέλαβε επίσημα η Περιφέρεια Πελοποννήσου, μόλις πριν ένα μήνα, στις 13 Σεπτεμβρίου 2022!!!

Οι προφορικές και έγγραφες "ικεσίες" του Παπα Λευτέρη δεν εισακούστηκαν, μάλιστα "εισέπραξε" απαξίωση από τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος στα τέλη Μαΐου 2022 στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ούτε λίγο ούτε πολύ, κατηγόρησε τον Παπα Λευτέρη ότι "πολιτικολογεί" και ότι δεν συνδιαλέγεται μαζί του, όταν εκείνος ζήτησε να τον δει για να του αναφέρει τα προβλήματα με τους Μυκηναϊκούς Τάφους και το κτήριο του Συσσιτίου.

Πιστεύουμε ότι άμεσα πρέπει να δοθεί λύση, σε ένα έργο που έχει στοιχίσει εκατοντάδες χιλιάδες Ευρώ χρήματα των Δημοτών Ναυπλιέων και Ελλήνων πολιτών, με την ανάληψη της ευθύνης από τον Περιφερειάρχη, ο οποίος είναι και υποχρεωμένος να την δώσει.

Από τα πολλά έγγραφα και τις δαιδαλώδεις διαδικασίες που ακολουθήθηκαν για την ολοκλήρωση του κτηρίου, ας δούμε το Πρωτόκολλο προσωρινής παραλαβής με ημερομηνία 13 Σεπτεμβρίου 2022:


Και στο πρακτικό της Επιτροπής που έκανε τον έλεγχο στο κτήριο στις 5 Ιουλίου 2022 και δικαιώνει τον Παπα Λευτέρη, αναφέρονται χαρακτηριστικά οι πλημμέλειες και ζητείται η άμεση αποκατάσταση του κτηρίου με μείωση της δαπάνης σε βάρος του Αναδόχου.

Δείτε το:



Θα περιμένουμε το πότε θα αποκατασταθούν οι πλημμέλειες που αναφέρονται στο Πρωτόκολλο και μέχρι τότε, δίνουε το λόγο στον Παπα λευτέρη, μέσα από το προφίλ του στο Facebook:

 "Εικόνες από τριτοκοσμική χώρα στο  καινούργιο κτίριο του Συσσιτίου της Ευαγγελίστριας Ναυπλίου, να στάζει… αδιάκοπα νερά.

Τα νερά έτρεχαν από παντού με τους  εθελοντές   να προσπαθούν με κουβάδες και σφουγγαρίστρες να σώσουν ότι… σώζεται.

Σοκαρισμένοι παρατηρούσαν ότι συμβαίνει  για μία ακόμη φορά, που έβλεπαν τις συγκεκριμένες εικόνες και δεν ήξεραν τι να κάνουν.

Όλα αυτά  με λίγο νερό της βροχής που έκανε το πέρασμα της από την πόλη  του Ναυπλίου, το απόγευμα της  Παρασκευής (14/10/2022).

Όλα αυτά σε ένα υποτίθεται σύγχρονο κτίριο το οποίο παραδόθηκε από την Περιφέρεια Πελοποννήσου πριν λίγους μήνες."

Ιερέας Ελευθέριος Μίχος