Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ: Ήρθε η σειρά μας για την ”δική μας” νέα μεγάλη Αλλαγή

  Ήρθε η σειρά μας για την ”δική μας” νέα μεγάλη Αλλαγή. 18 Οκτωβρίου του 1981. Η μεγάλη νίκη του λαού. Η μέρα της μεγάλης Αλλαγής. Η μέρα...

 Ήρθε η σειρά μας για την ”δική μας” νέα μεγάλη Αλλαγή.

18 Οκτωβρίου του 1981. Η μεγάλη νίκη του λαού. Η μέρα της μεγάλης Αλλαγής. Η μέρα που ο Ανδρέας και το ΠΑΣΟΚ είχαν το δικό τους ραντεβού με την ιστορία. Ο λαός ταυτίζεται με την εξουσία και ο Ανδρέας με την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αλλάζουν τα πάντα στην χώρα. Δίνουν προοπτική στους μη-προνομιούχους της εποχής που για δεκαετίες ολόκληρες ήταν στο περιθώριο και χτίζουν μια δυνατή και περήφανη Ελλάδα.

Ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ έφεραν την «δική» τους Αλλαγή με ριζοσπαστικές ιδέες για την εποχή τους. 41 χρόνια μετά είναι η σειρά μας. Η σειρά της νέας γενιάς να κλείσει το δικό της ραντεβού με την Ιστορία. Μιας γενιάς που μπορεί να μην έζησε τον Αντρέα αλλά οφείλει να γνωρίζει ότι όσα θεωρεί αυτονόητα στις μέρες μας οφείλονται στους διαχρονικούς αγώνες και πολιτικές του ΠΑΣΟΚ. Μιας γενιάς όμως που ζει πλέον τις δικές της δυσκολίες και αντιμετωπίζει τα δικά της προβλήματα το 2022. Μιας γενιάς που χρειάζεται όσο τίποτα άλλο μια νέα Αλλαγή για να μπορέσει σταθεί στα πόδια της, να βρει δουλειά ,να κάνει οικογένεια ,να ονειρευτεί και να ζήσει αξιοπρεπώς. Αυτή είναι η γενιά των μη-προνομιούχων της εποχής μας που αντιμετωπίζει καθημερινά τις κοινωνικές ανισότητες που επιβάλλουν οι συντηρητικές πολιτικές.

Η Ιστορία μας καλεί ξανά. Τιμώντας το παρελθόν και την βαριά κληρονομιά μας, οφείλουμε να κοιτάξουμε το μέλλον, να αγωνιστούμε και να δώσουμε προοδευτικές λύσεις στα σύγχρονα προβλήματα του ελληνικού λαού.

Τώρα είναι η σειρά μας.. 

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΨΥΧΟΓΥΙΟΣ

Οικονομολόγος

Μέλος Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής