Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ναύπλιο: Μια βραδιά αφιερωμένη στο ποιητικό και λογοτεχνικό έργο της Ελένης Τσίγκα - Νάσαινα

  Ο Δήμος Ναυπλιέων-ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, την Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Α...

 

Ο Δήμος Ναυπλιέων-ΔΟΠΠΑΤ σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Α/θμιας Εκπαίδευσης Αργολίδας, την Ένωση Συγγραφέων και Λογοτεχνών Αργολίδας (ΕΣΛΑ) και τον Προοδευτικό Σύλλογο Ναυπλίου "Ο Παλαμήδης" διοργανώνουν μια βραδιά αφιερωμένη στο ποιητικό και συγγραφικό έργο της Ελένης Τσίγκα – Νάσαινα, το Σαββάτο14 Ιανουαρίου 2023, στις 19:00, στην αίθουσα του Βουλευτικού, στο Ναύπλιο.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν οι ποιητικές συλλογές «Ποιητικές Ανάσες» και «Τέσσερις εποχές» καθώς και το βιβλίο της «Αυτοεκτίμηση – Αυτοαντίληψη».

Η Ελένη Τσίγκα γεννήθηκε στο Λάλουκα Αργολίδας, σπούδασε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Τρίπολης, στο Παιδαγωγικό Τμήμα του ΕΚΠΑ και στο Μαράσλειο Διδασκαλείο Δημοτικής Εκπαίδευσης. Αναγορεύτηκε διδάκτορας Παιδαγωγικής Ακαδημίας από το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων και υπηρέτησε την Α/θμια Εκπαίδευση ως δασκάλα, διευθύντρια και σχολική σύμβουλος. Το συγγραφικό της έργο περιλαμβάνει παιδαγωγικά βιβλία και ποιητικές συλλογές. Έφυγε από τη ζωή στις 18 Ιανουαρίου 2021.