Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Αργολίδα: Συλλήψεις για ναρκωτικά και γκλοπ

  Συνελήφθη 35χρονος για ναρκωτικά στο Ναύπλιο Συνελήφθη, χθες (9.1.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυ...

 

Συνελήφθη 35χρονος για ναρκωτικά στο Ναύπλιο

Συνελήφθη, χθες (9.1.2023) το πρωί, στο Ναύπλιο Αργολίδας, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Αργολίδας, 35χρονος αλλοδαπός, γιατί κατείχε μικροποσότητα κάνναβης, η οποία κατασχέθηκε. Προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Ναυπλίου.

 Συνελήφθη 46χρονος στην Επίδαυρο για παράβαση των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά και τα όπλα

Συνελήφθη, χθες (9.1.2023) το πρωί, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Επιδαύρου Αργολίδας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ναυπλίου και με τη συνδρομή του αστυνομικού σκύλου ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών Αργολίδας, 46χρονος ημεδαπός, γιατί σε έρευνα που έγινε σε οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, -2- φυσίγγια, -8- σπόροι κάνναβης και -3- ναρκωτικά δισκία.

Συνελήφθη 17χρονος με γκλοπ στην Ερμιονίδα

Συνελήφθη, χθες (9.1.2023) το βράδυ, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Ερμιονίδας Αργολίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ερμιονίδας, 17χρονος ημεδαπός, γιατί στην κατοχή του, βρέθηκε πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ), η οποία κατασχέθηκε.