Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Εντυπωσιακή η πρώτη εκλογική συγκέντρωση του Παναγιώτη Ψυχογυιού στο Εργατικό Κέντρο Άργους (εικόνες)

  Πάρα πολλοί οι φίλοι και υποστηρικτές του υποψήφιου βουλευτή Αργολίδας με το ΠΑΣΟΚ , Παναγιώτη Ψυχογυιού που συγκεντρώθηκαν το Σάββατο το ...

 


Πάρα πολλοί οι φίλοι και υποστηρικτές του υποψήφιου βουλευτή Αργολίδας με το ΠΑΣΟΚ , Παναγιώτη Ψυχογυιού που συγκεντρώθηκαν το Σάββατο το βράδυ στο Εργατικό Κέντρο Άργους για να ακούσουν την ομιλία του και να δηλώσουν την υποστήριξη τους στην υποψηφιότητα του.

 Ο Παναγιώτης Ψυχογυιός στην γεμάτη από κόσμο αίθουσα, ενθουσιασμένος από τη στήριξη του κόσμου τόνισε: «Το ΠΑΣΟΚ δίνει την μάχη για την Αλλαγή σε όλη την Ελλάδα, και στην Αργολίδα. Μια Αλλαγή που την χρειάζεται ο τόπος, και ειδικά η νέα γενιά. Μια Αλλαγή νοοτροπίας και παραδείγματος . Με πολιτικό πρόταγμα τις θέσεις και τις αξίες μας ,πάντοτε με γνώμονα την ιστορία μας ,με το βλέμμα όμως στο μέλλον θα δώσουμε την μάχη της 21 Μαΐου για μια Ελλάδα της αξιοκρατίας , της διαφάνειας και των ίσων ευκαιριών για όλες και όλους. Θα τα καταφέρουμε.

Γυρνάμε σελίδα στην Αργολίδα. Προχωράμε μπροστά για τις μεγάλες αλλαγές που έχει ανάγκη η χώρα και ο τόπος μας. Προχωράμε μέχρι την νίκη. 21 Μαΐου φέρνουμε την Αλλαγή στην Ελλάδα.
Φέρνουμε την Αλλαγή στην Αργολίδα.»

Φωτογραφίες eurokinissi Βασίλης Παπαδόπουλος