Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Ευχαριστήρια ανακοίνωση του Φοίνικα Νέας Επιδαύρου

  Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Άλλη μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της και πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συν...

 

Φοίνικας Νέας Επιδαύρου: Άλλη μια επιτυχημένη ποδοσφαιρική χρονιά έφτασε στο τέλος της και πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που συνέβαλαν να είναι επιτυχημένη,τους πρωταγωνιστές της.

Πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας για την αγωνιστικότητα και την αυταπάρνηση που έδειξαν κατά την διάρκεια της χρονιάς.

Πολλά συγχαρητήρια στους προπονητές μας και το προσωπικό που συνεργάστηκαν.

Ευχαριστούμε το Δήμο ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ και προσωπικά τον Δήμαρχο Κο Τάσο Χρόνη για την στήριξη του.

Ευχαριστούμε την Περιφέρεια Πελοποννήσου για την κάλυψη μέρους των εξόδων μετακίνησης της ομάδας μας.

Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο όλου του Δήμου ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ για την μεγάλη συμπαράσταση του στους αγώνες της ομάδα μας.

Ευχαριστούμε πολύ όλους όσους βοήθησαν και στάθηκαν δίπλα στην ομάδα μας με διάφορους τρόπους καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν.

Ευχαριστούμε τους χορηγούς μας με την ελπίδα να είναι πάντα δίπλα μας όπως και φέτος.

Ευχαριστούμε την Ε.Π.Σ Αργολίδος και προσωπικά τον Πρόεδρο της Κο Β. Σιδέρη για την βοήθεια τους σε οτιδήποτε πρόβλημα παρουσιάστηκε.

Ευχαριστούμε τον Δήμαρχο ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ Κο Γεωργόπουλο και το προσωπικό του ΔΑΚ ΚΡΑΝΙΔΙΟΥ για την παραχώρηση του γηπέδου για τον τελικό του Κυπέλλου.

Συγχαρητήρια στην Αστυνομική διεύθυνση ΑΡΓΟΛΙΔΟΣ για την υποδειγματική οργάνωση των μέτρων τάξης στους αγώνες καθ όλη την διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν.

Συγχαρητήρια στις ομάδες του νομού μας ΈΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ και ΑΠΟ ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ για την παραμονή και αυτών στο δύσκολο και απαιτητικό πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας.

Τέλος συγχαίρουμε την ομάδα του ΑΠΟ Παναργειακός για την κατάκτηση του Κυπέλλου Αργολίδος.

 φωτογραφίες Eurokinissi-Βασίλης Παπαδόπουλος