Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Μαλτέζος: Η COSMOTE που αποτελεί τον βασικό πάροχο τηλεπικοινωνιών στα σχολεία μας, είχε να λάβει χρήματα από τον Φλεβάρη του 2021

Με ανάρτησή του στο fb μας ενημερώνει ο Δήμαρχος Άργους -Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος για τη συνάντηση που είχε σήμερα με τους συλλόγους γονέων ...



Με ανάρτησή του στο fb μας ενημερώνει ο Δήμαρχος Άργους -Μυκηνών Γιάννης Μαλτέζος για τη συνάντηση που είχε σήμερα με τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων του Δήμου.

«Συναντήθηκα σήμερα με τα Δ.Σ. των Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων των εκπαιδευτικών δομών του Δήμου Άργους - Μυκηνών, ολοκληρώνοντας τον κύκλο ενημερώσεων σε ότι αφορά τα σχολεία μας, μετά και την συνάντηση με τις Διευθύνσεις των σχολείων που είχα την περασμένη εβδομάδα.
Τους ενημέρωσα για την κατάσταση την οποία παραλάβαμε τα σχολεία.
Τις προσπάθειες που έχουν γίνει αυτούς τους τρεις μήνες για να μην λείψει τίποτα από την εκπαιδευτική κοινότητα.
Ενώ τους επισήμανα ότι η ‘’η πόρτα του Δημαρχείου’’ είναι πάντα ανοιχτή - όπως και για όλους τους πολίτες - για να βρίσκουμε από κοινού λύσεις στα ζητήματα τους, στο μέτρο που επιβάλλουν οι δημοσιονομικοί περιορισμοί που υπάρχουν εξαιτίας της έλλειψης προϋπολογισμού αλλά και των υπέρογκων οφειλών που έχει ο Δήμος Άργους - Μυκηνών και οι Σχολικές Επιτροπές.
Αξίζει να σημειωθεί, όπως με ενημέρωσαν οι δυο πρόεδροι των Σχολικών Επιτροπών πως η COSMOTE που αποτελεί τον βασικό πάροχο τηλεπικοινωνιών στα σχολεία του Δήμου μας, είχε να λάβει χρήματα από τον Φλεβάρη του 2021 θέτοντας σε κίνδυνο ακόμα και την ομαλή διεξαγωγή των πανελλήνιων εξετάσεων τα τελευταία τρία χρόνια.
Κι αυτό το ανέφερα για να γνωρίζουν τις προσπάθειες που γίνονται σε πολλά και διαφορετικά επίπεδα από την καθημερινή κατανομή σε γραφική ύλη, την μεγάλη προσπάθεια για να μπορέσουμε μέχρι την λήξη αυτής της θητείας να έχουν οικοδομική άδεια σε όλα τα σχολεία του Δήμου μας όπως ακόμα και να κρατήσουμε ανοιχτές τις τηλεφωνικές γραμμές.»
Ιωάννης Μαλτέζος