Page Nav

HIDE

Breaking News:

FALSE
HIDE_BLOG
latest

Τρελλό πανηγύρι στο Φοίνικα Ν. Επιδαύρου - Μεγάλο διπλό 0-1 στο 88' μέσα στο Χιλιομόδι (φωτορεπορτάζ)

    Ένας μεγαλος θρίαμβος για τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου ο οποίος πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο από τη σημασία του όσο και από τον τρόπο που επιτε...

 








 Ένας μεγαλος θρίαμβος για τον Φοίνικα Ν. Επιδαύρου ο οποίος πανηγυρίστηκε έξαλλα τόσο από τη σημασία του όσο και από τον τρόπο που επιτεύχθηκε. Μετά από ένα μοιρασμένο παιχνίδι και τη στιγμή που η αγωνία και των δύο ομάδων είχε χτυπήσει κόκκινο, ο νεοεισελθών Πούτσι στο 88' πέτυχε το χρυσό γκολ που αναπτερώνει τις ελπίδες της ομάδας της Ν. Επιδαύρου για παραμονή στην Γ' Εθνική.

  Λίγες φάσεις στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που ήταν αναμενόμενο αφού και οι δύο ομάδες είχαν τον ίδιο στόχο. Πρόσεχαν πρώτα να μην δεχτούν τέρμα και ύστερα να διεκδικήσουν κάτι παραπάνω. Τελικά, ο Φοίνικας αποδείχτηκε πιο ψύχραιμος, εκμεταλλεύτηκε το πολύ καλό ρόστερ του και με έναν εξαιρετικό παίκτη, με τεράστια εμπειρία στην Γ' Εθνική, βρήκε τον τρόπο λίγο πριν τη λήξη, να πάρει τους πολύτιμους τρεις βαθμούς.

  Την Τετάρτη ο Φοίνικας υποδέχεται τον Παναρκαδικό και με την ψυχολογία στα ύψη, στοχεύει στο δεύτερο συνεχόμενο τρίποντο που θα του δώσει ακόμη περισσότερες ελπίδες παραμονής.












ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ (Τάσος Πέρρας): Σκούρτης, Βελέτζας, Φυσαράκης, Στρατίκης, Μπινιώρης, Γκούμας (46' Γεωργιάδης), Κοντούλης, Στασινόπουλος, Χουσελάς (75' Γκουριώτης), Μιτακίδης (75' Στ. Παπαγεωργίου), Στρατιδάκης

ΦΟΙΝΙΚΑΣ Ν. ΕΠΙΔΑΥΡΟΥ (Δημήτρης Κρεμμύδας): Χατζηφόρος, Καλτσάς, Σερμάγιας, Μπούκουρης (65' Πούτση), Χ. Κάπλατζης, Τριμπόνιας, Τσουκαλάς (55' Διαμαντής), Π. Κάπλατζης (80' Θωμάς), Τριανταφύλλου (55' Μακροστέργιος), Μάρκου (80' Χατζόπουλος), Γεωργίου.